GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίωροι και τρίωροι αποκλεισμοί δρόμων στα μπλόκα της Ηπείρου

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο μπλόκο στην αφετηρία της Εγνατίας στην Ηγουμενίτσα, διοργανώνουν την Κυριακή, στις 7 το απόγευμα, α...


Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο μπλόκο στην αφετηρία της Εγνατίας στην Ηγουμενίτσα, διοργανώνουν την Κυριακή, στις 7 το απόγευμα, αγρότες και κτηνοτρόφοι.
Η συντονιστική επιτροπή των αγροτών, απευθύνει κάλεσμα προς τους πολίτες, τις οργανώσεις και τους φορείς της Θεσπρωτίας, να συμμετέχουν στη συγκέντρωση. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που βρίσκονται για 8η ημέρα έξω από το λιμάνι στην αφετηρία της Εγνατίας, όπως αναφέρουν στο κάλεσμα, θέλουν να ενημερώσουν για το πλήγμα στο πρωτογενή τομέα, το οποίο θα επιφέρουν, τα σχεδιαζόμενα μέτρα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Επίσης, με την λήξη της απεργίας των ναυτεργατών θα επαναλάβουν τον τρίωρο αποκλεισμό της εξόδου και εισόδου του λιμανιού, στον κόμβο που βρίσκεται στην αφετηρία της Εγνατίας.
Με τρίωρους αποκλεισμούς των δρόμων από τις 11 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους αγρότες και κτηνοτρόφοι στην Άρτα. Τα δύο μπλόκα που έχουν στήσει βρίσκονται, στην εθνική οδό 'Αρτας - Αντιρρίου στο χωριό Κομπότι και στην παλιά γέφυρα μέσα στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση