GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ προτιμά την υποκριτική από το μόντελινγκ

Λιγότερη λογική και περισσότερη ευαισθησία βρίσκει η έφηβη κόρη του Τζόνι Ντεπ στην υποκριτική απ’ ό,τι στο μόντελινγκ, που κατά τη γνώ...


Λιγότερη λογική και περισσότερη ευαισθησία βρίσκει η έφηβη κόρη του Τζόνι Ντεπ στην υποκριτική απ’ ό,τι στο μόντελινγκ, που κατά τη γνώμη της είναι πιο σκληρός χώρος.
Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ, το αγαπημένο κορίτσι των social media, με τρεις ταινίες μέσα στο 2016, φαίνεται πώς κάνει τελικώς την επιλογή της και την κερδίζει το σινεμά. Για αυτό τον… μήνα. Είναι μόλις 16 ετών.
Με διαβατήριο ένα χαριτωμένο μουτράκι και τους γονείς της, Βανέσα Παραντί (οι παλαιότεροι θα θυμούνται το τραγούδι της Joe Le Taxi) και Τζόνι Ντεπ, η Λίλι Ρόουζ φωτογραφήθηκε, για το εξώφυλλο του περιοδικού Love, με τον αέρα μιας νεόκοπης σταρ και το χρωματιστό κασέ που ταιριάζει με την ηλικία της και παραπέμπει στη δεκαετία του ’80.
Από το περιοδικό ρωτήθηκε για τις διαφορές μεταξύ υποκριτικής και μόντελινγκ. «Ο χώρος της υποκριτικής είναι πιο ευαίσθητος» είπε το 16χρονο κορίτσι, μούσα και πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του οίκου Chanel, η οποία παίζει και σε τρεις ταινίες που θα βγουν μέσα στο 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση