GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού με το... καλημέρα ο Βλαχοδήμος

Κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, μετά την απόφαση του Αντρέα Στραματσιόνι να υλοποιηθεί ...


Κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, μετά την απόφαση του Αντρέα Στραματσιόνι να υλοποιηθεί άμεσα (και όχι από το καλοκαίρι) η συμφωνία με τον νεαρό εξτρέμ.

Εκτός έμειναν οι Μπεργκ, Μαμούτε και Σάντσεθ που συνεχίζουν τη θεραπεία και το ατομικό τους πρόγραμμα και ο Κουτρουμπής που είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ευαγγέλου, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Βλαχοδήμος, Κλωναρίδης, Μπουμάλ, Καλτσάς και Πέτριτς.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση πριν από το κρίσιμο ματς κόντρα στον Πλατανιά το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο», ανοίγματα και παιχνίδι σε μικρό χώρο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση