GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λευκός Οίκος καταδικάζει τις επιθέσεις στην Μπουρκίνα Φάσο

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες "καταδικάζουν με τους εντονότερους όρους" τις πρόσφατες επιθέσεις στην Μπουρκ...


Ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες "καταδικάζουν με τους εντονότερους όρους" τις πρόσφατες επιθέσεις στην Μπουρκίνα Φάσο και θρηνούν για εκείνους που σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και ο Αμερικανός πολίτης Μάικλ Ρίντερινγκ.
"Οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν θα σταματήσουν τις προσπάθειες γενναίων Αμερικανών και άλλων από ολόκληρο τον κόσμο που ταξιδεύουν μέχρι την άκρη του κόσμου για να υποστηρίξουν κυβερνήσεις, ομάδες της κοινωνίας των πολιτών και άλλους που εργάζονται για να ενισχύσουν τη δημοκρατία, να βελτιώσουν την παροχή ιατρικής φροντίδας και να αυξήσουν τις οικονομικές ευκαιρίες για όλους", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Νεντ Πράις.
Σε ανακοίνωσή του, ο Πράις ανέφερε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παραμείνουν εταίρος της κυβέρνησης της Μπουρκίνα Φάσο στη μάχη κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση