GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο Πάρης Μουράτογλου! Οι εκλεκτοί του Σύριζα για τις άδειες καναλιών...

Harris Kodopoulos Οι εκλεκτοί του Σύριζα για τις άδειες καναλιών.. Ο Πάρης Μουράτογλου-Ελληνογάλλος επιχειρηματίας με περιουσία κοντά...

Harris Kodopoulos

Οι εκλεκτοί του Σύριζα για τις άδειες καναλιών..

Ο Πάρης Μουράτογλου-Ελληνογάλλος επιχειρηματίας με περιουσία κοντά στο ένα δις ευρώ- θα πάρει μία από τις 4 τηλεοπτικές άδειες του Νίκου Παππά.
Οι άλλοι 3 που θα πάρουν άδεια είναι το STAR του Βαρδή, ο ALPHA των Κοντομηνά-Λαζόπουλου και ένας εκ των ΑΝΤ1, ΜEGA και ΣΚΑΙ.
Αυτό είναι το πλάνο του υπουργού Επικρατείας.
Με απλά λόγια ο Παππάς θέλει να εκτελέσει τους Κυριακού-Αλαφούζο μια και ο Μπόμπολας είναι πολύ σκληρός για να τον καταπιεί η κυβέρνηση.
Αλλωστε συζητά με τη Γιάννα να μπει και αυτή στην ομάδα του MEGA..
Ο Κυριακού από την άλλη ίσως κληθεί να επιλέξει την ειδική άδεια του ψυχαγωγικού καναλιού.
Οσο για τον Πάρη Μουράτογλου οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος θα αναλάβει να τρέξει το κανάλι.
Αυτοί είναι οι εκλεκτοί της κυβέρνηση γι΄αυτό γίνεται και το μακελειό που παρακολουθούμε στις οθόνες μας με τον Λοβέρδο να αλληλομπινελικώνεται με τον Νίκο Παππά στη Βουλή και έπεται συνέχεια κάτι που το φιλοθεάμον κοινό εύχεται ολόψυχα.
ΥΓ: Περισσότερα για τον Μουράτογλου αργότερα..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση