GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ στον αέρα! Μυστηριώδης ασθένεια εξαπλώθηκε μέσα σε πτήση - ΦΩΤΟ

Πανικός προκλήθηκε σε πτήση της  American Airlines όταν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κάποια από τα μέλη του πληρώματος καθώς και μερικ...


Πανικός προκλήθηκε σε πτήση της  American Airlines όταν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κάποια από τα μέλη του πληρώματος καθώς και μερικοί από τους επιβάτες αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία.
Τα 7 από τα 13 μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους και αρκετοί από τους επιβάτες εμφάνισαν συμπτώματα λιποθυμικής τάσης.
«Μετά από 2,5 ώρες πτήσης και καθώς βρισκόμασταν πάνω από την Ισλανδία έγινε έκκληση από τον πιλότο, αν ανάμεσα στους επιβάτες παραβρίσκεται κάποιος γιατρός ή νοσηλευτής να βοηθήσει τους ανθρώπους που εμφάνιζαν αυτά τα συμπτώματα» δήλωσε ένας από τους επιβάτες.
Έπειτα από το ανεξήγητο περιστατικό ο πιλότος αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο προκειμένου να παρασχεθούν οι  πρώτες βοήθειες στους επιβάτες και το πλήρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση