GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δρίτσας: Δεν υπάρχει συμφωνία ΟΛΠ - COSCO

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία ΟΛΠ - COSCO. Tο σύνολο της συμφωνίας θα διαμορφωθεί το επόμενο διάστημα» αποκαλύψε ο υπουργός Ναυτιλ...


«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία ΟΛΠ - COSCO. Tο σύνολο της συμφωνίας θα διαμορφωθεί το επόμενο διάστημα» αποκαλύψε ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Επεσήμανε επίσης ότι «δεν έχω δικαίωμα να κάνω κάτι για να σταματήσει η διαδικασία από τη στιγμή που είναι δέσμευση της κυβέρνησης με βάση αυτά που ψηφίστηκαν στη Βουλή.» 

Ο κ. Δρίτσας άφησε αιχμές για τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα επισημαίνοντας ότι οι απόψεις που εκφράζει είναι προσωπικές. 

«Βέβαίως υπάρχει θέμα» τόνισε ο κ. Δρίτσας για τον κ. Πιτσιόρλα. «Ως προς τις πολιτικές απόψεις που μπορεί να έχει αλλά δεν μπορεί να τις συνδέει με τον ρόλο που έχει αναλάβει» εξήγησε.

Αναφορικά με τις κινητοποιησεισ των αγροτών ο κ. Δρίτσας τόνισε ότι «οι κινητοποιήσεις των αγροτών αλλά και κάθε κοινωνικής ομάδας, από την μεριά μας δεν αντιμετωπίζονται εχθρικά, αντιμετωπίζονται με κατανόηση και με επίγνωση ότι κάθε κινητοποίηση έστω κι αν αξιοποιείται πολιτικά, έχει βάση».

Εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα κλείσουν επ’ άριστον οι δρόμοι καθώς «ο διάλογος που έχει δρομολογηθεί θα αποδώσει».

Ο κ. Δρίτσας σημείωσε ότι «δεν έχει καμία διάθεση κανένας να ρίξει την κυβέρνηση γιατί αυτό θα ήταν το πιο καταστροφικό.»

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση