GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ ξεπέρασε...το fax. Αποτελέσματα και με email

Λεπτομέρειες για τη διαδικασία έκδοσης των αποτελεσμάτων από τις εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, έδω...


Λεπτομέρειες για τη διαδικασία έκδοσης των αποτελεσμάτων από τις εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “ΒΗΜΑ FM”.

“Τι θα κάνουμε αυτή την Κυριακή; Επειδή το fax έχει κατά κάποιον τρόπο ξεπεραστεί - παρόλο που ήταν πιστή εφαρμογή του καταστατικού μας, διότι θα σας θυμίσω ότι και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στις εθνικές εκλογές στέλνουν τηλεγράφημα στη Νομαρχία για να επιβεβαιώσουν το αποτέλεσμα, που φέρει τις υπογραφές των μελών της εφορευτικής επιτροπής - αποφασίσαμε αυτή τη φορά να δεχθούμε και το e-mail”, δήλωσε ο κ. Τραγάκης, αναφερόμενος στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής.

“Δηλαδή, οι εκπρόσωποι των υποψηφίων μαζί με τον πρόεδρο των τοπικών εφορευτικών επιτροπών θα μπορούν να φωτογραφίσουν όπου μπορούν και όσο μπορούν το πρακτικό της ψηφοφορίας και να μας το αποστείλουν με e-mail, ώστε να έχουμε πιο γρήγορα ένα αποτέλεσμα, που θα έχουμε πιο γρήγορα ένα αποτέλεσμα. Σημασία έχει όμως η επιβεβαίωση του αποτελέσματος. Σας έχω ακούσει και το έχετε πει πολλές φορές ότι είμαστε στην εποχή του fax. Το έχετε τρολάρει αρκετά, να σας πω όμως κάτι; Για σκεφτείτε τον γέροντα πρόεδρο - τον εθελοντή γέροντα - της εφορευτικής επιτροπής Δροσοτσάνη, ο οποίος δεν έχει τηλέφωνο για να μπορεί να πάρει 4G ή δεν έχει internet… Κάποιος θα έχει εκεί λοιπόν, αλλά αυτός που θα έχει όμως, κρατήστε το αυτό, πρέπει να είναι επιβεβαιωμένος χρήστης. Διότι δεν μπορεί ο καθένας να μας στείλει οποιοδήποτε αποτέλεσμα από οποιοδήποτε τηλέφωνο και να μας πει «ξέρετε, αυτό είναι το αποτέλεσμα»”, συμπλήρωσε ο κ. Τραγάκης.

Αναφερόμενος στο πότε θα υπάρξει μία σαφής εικόνα για τον νικητή των εκλογών ο Γιάννης Τραγάκης, σημειώσε: “γύρω στις 23.00’ θα έχουμε εικόνα. Εκτός αν παρουσιαστεί το ίδιο φαινόμενο κι έχουμε τέτοια προσέλευση, δηλαδή κλείσουν οι κάλπες 22.27’, όπως έκλεισαν την προηγούμενη φορά”.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση