GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ζητούν οι εκπρόσωποι κορυφαίων επενδυτικών funds στην Αθήνα

Κρίσιμες επαφές για την αξιολόγηση των επενδύσεών τους σε τράπεζες και άλλους τομείς της οικονομίας θα έχουν σήμερα και αύριο στην Αθήνα ...

Κρίσιμες επαφές για την αξιολόγηση των επενδύσεών τους σε τράπεζες και άλλους τομείς της οικονομίας θα έχουν σήμερα και αύριο στην Αθήνα ο Prem Watsa , ιδρυτής και επικεφαλής της Fairfax, ο J Paulson του ομώνυμου fund και ο νούμερο δύο της WL. Ross and Co.

Σήμερα οι κ. κ. P. Watsa και St.Johnson θα έχουν συναντήσεις με τη διοίκηση της Eurobank στην οποία Fairfax και WL Ross συμμετέχουν στην ομάδα βασικών επενδυτών, ενώ ο επικεφαλής της Fairfax θα δει και τις διοικήσεις άλλων εταιρειών στις οποίες έχει επενδύσει ( Grivalia) ή έχει δρομολογήσει την εξαγορά τους ( Eurolife).

Οι δύο υψηλοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και άλλους Έλληνες επιχειρηματίες σε τραπέζι που θα παρατεθεί προς τιμήν τους το βράδυ της Παρασκευής.

Αντίστοιχα ο J. Paulson θα συναντηθεί,σήμερα , με τις διοικήσεις των Alpha, Πειραιώς και ΕΥΔΑΠ, στις οποίες διατηρεί σημαντικές μετοχικές θέσεις.

H σημαντική αυτή επίσκεψη πραγματοποιείται σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και την κυβέρνηση, με το θέμα της πρώτης αξιολόγησης της συμφωνίας με τους πιστωτές να βρίσκεται σε εκκρεμότητα καθώς απαιτεί δύσκολες μεταρρυθμίσεις και προϋποθέτει κλίμα πολιτικής σταθερότητας.

Oi ξένοι επενδυτές επιθυμούν να διαπιστώσουν τα περιθώρια αντοχής των εταιρειών στις οποίες έχουν επενδύσει και να βεβαιωθούν για τις προοπτικές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση