GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχισυντάκτρια για μια μέρα η πριγκίπισσα Κέιτ, στη Huffington

Αρχισυντάκτρια για μια μέρα θα αναλάβει στο βρετανικό ιστότοπο της Huffington Post, η πριγκίπισσα Κέιτ, Δούκισσα του Κέμπριτζ και σύζ...


Αρχισυντάκτρια για μια μέρα θα αναλάβει στο βρετανικό ιστότοπο της Huffington Post, η πριγκίπισσα Κέιτ, Δούκισσα του Κέμπριτζ και σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Για ένα 24ωρο λοιπόν, στα μέσα Φεβρουαρίου, η πριγκίπισσα Κέιτ θα αναλάβει να οργανώνει την ύλη του γνωστού ιστότοπου προκειμένου να βοηθήσει στην ενημέρωση του κοινού σε ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία των παιδιών και των νέων.

Η πριγκίπισσα θα προσκαλέσει μια ομάδα δημοσιογράφων στο Μέγαρο του Κένσινγκτον και θα σκοπεύει, στο πλαίσιο των καθηκόντων της ως "προσκεκλημένη αρχισυντάκτρια", να επισημάνει το έργο που επιτελούν δάσκαλοι, γονείς, ερευνητές και επαγγελματίες του τομέα της ψυχικής υγείας.

Ένας εκπρόσωπος της εξήγησε ότι η Κέιτ ασχολείται ιδιαίτερα με την ψυχική υγεία των νέων τα τελευταία χρόνια και είναι "πολύ ευχαριστημένη" που η Huffington Post θα την βοηθήσει για να δοθεί περισσότερη δημοσιότητα στο θέμα αυτό.

Ένα από τα ιδρύματα που έχει θέσει υπό την προστασία της η 34χρονη πριγκίπισσα μετά τον γάμο της με τον Ουίλιαμ το 2011 είναι το Place2Be το οποίο βοηθά περισσότερα από 67.000 παιδιά σε 175 σχολεία σε όλη τη Βρετανία.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Δούκισσα του Κέμπριτζ θα συμμετάσχει στην ομάδα της HuffPost UK για μία ημέρα", είπε ο Στίβεν Χαλ, ο αρχισυντάκτης της βρετανικής έκδοσης της Huffington Post.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση