GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kill the zombies η Πήγασος με ζημιές 250 εκατ!

Το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Νένας Μαλλιάρα στο Κεφάλαιο που κυκλοφορεί, αποκαλύπτει πως η επιχείρηση αυτή ανήκει πλέον στην κατηγορία, ...

Το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Νένας Μαλλιάρα στο Κεφάλαιο που κυκλοφορεί, αποκαλύπτει πως η επιχείρηση αυτή ανήκει πλέον στην κατηγορία, που όπως λένε οι ξένοι επιχειρηματικοί κύκλοι, kill the zombies!
Η Πήγασος Εκδοτική έχει δανεισμό πάνω από 161 εκατομμύρια ευρώ, αρνητική καθαρή θέση 108 εκατ. ευρώ και συσσωρευμένες ζημίες άνω των 250 εκατ. ευρώ στο 9μηνο 2015.
Όπως αποκαλύπτει το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” η κυβέρνηση επιχειρεί να στριμώξει τον Ψυχάρη στα σχοινιά ώστε να τον εξαναγκάσει να πουλήσει τον ΔΟΛ στον Μπόμπολα. Ο τυφλός να πουλήσει στον μονόφθαλμο δηλαδή.
Την ίδια στιγμή, εξετάζουν περιπτώσεις όπως αυτή της Forthnet (δανειακές υποχρεώσεις 330 εκατ. ευρώ και αρνητικά ίδια κεφάλαια άνω των 127 εκατ. ευρώ), της άλλοτε κραταιάς εταιρίας ακινήτων του Μπάμπη Βωβού (δανεισμός άνω των 417 εκατ. ευρώ και αρνητική καθαρή θέση 278,5 εκατ. ευρώ), της Axon Συμμετοχών (δάνεια άνω των 346,5 εκατ. ευρώ, με αρνητικά ίδια κεφάλαια 175,9 εκατ. ευρώ) και της συνδεδεμένης Euromedica (δανεισμός άνω των 289,6 εκατ. ευρώ, αρνητικά ίδια κεφάλαια 179 εκατ. ευρώ και υποχρεώσεις άνω των 600 εκατ. ευρώ), της κατασκευαστικής Έδραση (μπορεί να ευελπιστεί σε σωτηρία καθώς ο δανεισμός της κινείται στα 152 εκατ. ευρώ έναντι αρνητικών ιδίων κεφαλαίων 123 εκατ. ευρώ)
Πηγή: Κουρδιστό Πορτοκάλι, Κεφάλαιο
http://pikosapikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση