GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βλέπουν" το ISIS πίσω από τη φονική επίθεση στην Τζακάρτα

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος είχε απευθύνει αινιγματική προειδοποίηση πριν από τις πολλαπλές τρομοκρατικές επιθέσεις στο κέντρο της Τζακάρτ...


Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος είχε απευθύνει αινιγματική προειδοποίηση πριν από τις πολλαπλές τρομοκρατικές επιθέσεις στο κέντρο της Τζακάρτα, όπως ανακοίνωσε η ινδονησιακή αστυνομία.

Αν και δεν έχει αποδειχθεί προς το παρόν ότι οι επιθέσεις, που χαρακτηρίσθηκαν από τον πρόεδρο της Ινδονησίας Τζόκο Γουιντόντο "τρομοκρατικές ενέργειες", πραγματοποιήθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος, εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι μία αινιγματική προειδοποίηση είχε εμφανισθεί πριν από τις επιθέσεις.

"Η προειδοποίηση έλεγε ότι θα υπάρξει μία συναυλία στην Ινδονησία και ότι θα περιληφθεί στις διεθνείς ειδήσεις", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο ινδονησιακό ραδιόφωνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πολλές σχεδιαζόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις ματαιώθηκαν τον Δεκέμβριο στη χώρα.

Πολλοί Ινδονήσιοι έχουν ενταχθεί στις δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους που έχει καταλάβει τεράστιες περιοχές της Συρίας και του Ιράκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση