GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Iskra: Ποιος είναι ο Στέργιος Πιτσιόρλας που ξεπουλάει τα πάντα στον όνομα του ''αντικρατισμού'';

''ΝΕΑ'' (9/1/16): O ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ''ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ'' ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΗΜΑΙ...


''ΝΕΑ'' (9/1/16): O ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ''ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ''

ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΡΑΤΗ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ

Ανέλπιστα μεγαλεία ο Στέργιος Πιτσιόρλας, ο οποίος αναγορεύεται από τα ΝΕΑ του Σαββάτου (9/1/16) ως ο μέγας, τάχα, ''εκσυγχρονιστής'' και ''ανακαινιστής'' της Κεντροαριστεράςτης Ελλάδας, ο οποίος κρατάει με το ένα χέρι τη ρομφαία των ιδιωτικοποιήσεων και με το άλλο το σπαθί που κόβει το δεσμό της χώρας με τον ''κρατισμό''.

WHO IS WHO
Ποιος είναι ο Στέργιος Πιτσιόρλας; Οι παλαιότεροι στο χώρο της Αριστεράς τον γνωρίζουν. Θήτευσε για αρκετό διάστημα Γραμματέας του πάλαι – ποτέ ΣΥΝ, ''κεντριστής'' στην πολιτική του κατεύθυνση, στην ουσία ''δεξιάς'' και ''ευρώπληκτης'' απόκλισης, αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν την ανάληψη της Προεδρίας σε αυτόν από τον Αλ. Αλαβάνο, για να επανέλθει δριμύτερος στον υπό μετάλλαξη κυβερνητικό, πλέον, ΣΥΡΙΖΑ, ως ''μάνατζερ'' τώρα και φανατικός των ιδιωτικοποιήσεων, αναλαμβάνοντας με επιλογή Τσίπρα την Προεδρία του αμαρτωλού μέχρι μυελού οστέων ΤΑΙΠΕΔ,για να κάνει την πιο βρώμικη από τις βρώμικες δουλειές σε αυτήν την χώρα, που έχει ως στόχο τη γενική πώληση της. Την εκποίηση και το ξεπούλημα της!
Με εντυπωσιακό πηχυαίο πρωτοσέλιδο τίτλο τα ''Νέα'' του Σαββάτου συμπυκνώνουν κατατοπιστικότατα το μανιφέστο Πιτσιόρλα: ''Χαιρετίσματα λοιπόν στον ...κρατισμό''. Ο υπότιτλος εξίσου υμνητικός ''Τολμηρή παρέμβαση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιου Πιτσιόρλα υπέρ των αποκρατικοποιήσεων και της μετεξέλιξης του ΣΥΡΙΖΑ''!

ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ
Ανάμεσα στα ''περισπούδαστα'' που λέει ο Στ. Πιτσιόρλας και προβάλλουν πανηγυρικά τα ΝΕΑ είναι πως ''αν ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμιστικές τομές (σ.σ βλ. άγριος νεοφιλελευθερισμός), στις οποίες οι ιδιωτικοποιήσεις παίζουν κομβικό ρόλο, τότε θα συσπειρώσει όλο τον κόσμο της Αριστεράς, που σήμερα βρίσκεται εκτός ΣΥΡΙΖΑ'', εννοώντας ως τέτοιο κόσμο, πέραν της γνωστής και μη εξαιρετέας ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, με δυο λόγια αυτόν τον χώρο που κατ' ευφημισμό αποκαλούν ''Κεντροαριστερά'' και έχει αποτελέσει τον μεγάλο καταστροφέα και της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Για τον Στ. Πιτσιόρλα οι ιδιωτικοποιήσεις δεν είναι ''ξεπούλημα των ασημικών'' αλλά ''απελευθέρωση από τον κρατισμό που κατατρώει κάθε δημιουργική πρωτοβουλία στην Ελλάδα''.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ= ΕΠΑΝΑΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ
Παλιός αριστερός σχολιάζοντας το τετριμμένο μανιφέστο Πιτσιόρλα μου έλεγε προσφυέστατα: ''για δέστε ποιοι μιλάνε για κρατισμό και για πάλη εναντίον του''.
Ο ίδιος μου έλεγε ότι ο Στ. Πιτσιόρλας, ως υπεύθυνος του κρατικού ΤΑΙΠΕΔ, πούλησε στην κρατική Γερμανική εταιρεία Fraport και μάλιστα τζάμπα, τα 14 περιφερειακά και κερδοφόρα αεροδρόμια φιλέτα της χώρας. Ο Στ. Πιτσιόρλας, επίσης, τις προάλλες ξεπούλησε το ''φιλέτο'' της Μεσογείου, τον ''Αστέρα της Βουλιαγμένης'' σε δύο κρατικά fund των εμιράτων Κουβέιτ και Ντουμπάι, ενώ την προσεχή Τρίτη θα ανοίξει ο φάκελος πώληση του ΟΛΠ, ο οποίος περιέχει μία και μόνο προσφοράαπό την, επίσης, κρατική Κινέζικη Cosco, ενώ και τον ΔΕΣΦΑ ετοιμάζεται να τον ξεπουλήσει ο Στ. Πιτσιόρλας, ως διαμεσολαβητής ''μάνατζερ'' (!), στην κρατική Αζέρικη εταιρεία Socar.
O Στέργιος Πιτσιόρλας, ως διορισμένο μακρύ χέρι του Τσίπρα στον βρώμικο κρατικό ΤΑΙΠΕΔ, ''αποκρατικοποιεί'' την ελληνική περιουσία και τις κερδοφόρες κρατικές επιχειρήσεις, για να τις ''επανακρατικοποιήσει'' και μάλιστα με παράνομες διαδικασίες και εξευτελιστικές τιμές,παραδίδοντας τες στην ιδιοκτησία ξένων κρατών.

Αυτό το ονομάζει αποκοπή από τον ''κρατισμό'' ο ''μάνατζερ'' Στέργιος Πιτσιόρλας και όλοι οι όμοιοίτου ''μάνατζερ'' των ξεπουλημάτων.

ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ
Συχνότατα, επίσης, οι όμοιοι του Στ. Πιτσιόρλα βαπτίζουν ''απελευθέρωση της κοινωνίας από τον κρατισμό'' την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας σε κρατικοδίαιτους και διαπλεκόμενουςολιγάρχες, οι οποίοι πλουτίζουν με τη βοήθεια του κράτους ή ως προέκταση του αμαρτωλού κράτους στον ''ιδιωτικό χώρο'' και στην ''ιδιωτική κοινωνία''.
Ο νεοφιλελευθερισμός των εκποιήσεων των στρατηγικών επιχειρήσεων και ακινήτων δεν αντιπροσωπεύει ''λιγότερο κράτος'' ούτε ''αντικρατική λογική''. Αντίθετα, σημαίνει περισσότερο, πιογραφειοκρατικό και πιο ληστρικό κράτος, προστάτη των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων, μακρύ χέρι των τραπεζιτών, όχημα για τη συγκρότηση και πλουτισμό των ολιγαρχιών και το στιβαρό χέρι για τη συγκέντρωση και συγκεντροποίηση του ελέγχου στους διάφορους οικονομικούς κλάδους και του πλούτου που παράγουν, διανέμουν ή εμπορεύονται.
Δοξάστε την επανεμφάνιση Πιτσιόρλα από τον ταπεινό και άσημο ΣΥΝ, στα ύψη και τα μεγαλεία της εξουσίας που ξεπουλάει τα πάντα στον όνομα του ''αντικρατισμού''.

ΣΠΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση