GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η οικογένεια της Τζολί στο Kung Fu Panda 3

Σχεδόν σύσσωμη η οικογένεια των Μπραντζελίνα φαίνεται ότι θα «εμφανιστεί» στην ασημένια οθόνη, συμμετέχοντας στην κινηματογραφική ταινία ...


Σχεδόν σύσσωμη η οικογένεια των Μπραντζελίνα φαίνεται ότι θα «εμφανιστεί» στην ασημένια οθόνη, συμμετέχοντας στην κινηματογραφική ταινία κινουμένων σχεδίων Kung Fu Panda 3.

Τέσσερα από τα έξι παιδιά του ζευγαριού, ο 12χρονος Παξ, η 10χρονη Ζαχάρα, η 9χρονη Σιλό και ο 7χρονος Νοξ, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη μαμά Αντζελίνα, συμμετέχοντας στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων Kung Fu Panda 3, σύμφωνα με το Ε!

Ενώ η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα συμμετάσχει δανείζοντας τη φωνή της στην τίγρη, τα νεότερα μέλη της οικογένειας θα δώσουν τις φωνές τους σε άλλους ήρωες της ταινίας.

Αρχικά η Αντζελίνα και ο Μπραντ, ήταν διστακτικοί για την συμμετοχή των παιδιών τους στην ταινία, ωστόσο η Τζολί δεν μπορούσε να αφήσει αυτήν την ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση