GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δηλώσεις Τσίπρα - Νετανιάχου



1 σχόλιο

  1. ΚΑΛΟ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ..’’ΟΛΙΓΩΝ’’

    Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας:
    =========================================
    -Πέντε χρόνια καταστροφής και φόβου φτάνουν στο τέλος τους. Μείναν 6 και μια ημέρες για να σηκώσει ο λαός το ανάστημά του. Είναι ιστορική στιγμή για όλη την Ευρώπη γιατί ο λαός και ο ΣΥΡΙΖΑ δίνουν αγώνα για την αξιοπρέπεια και την προκοπή.
    -Ο λαός μας είναι έτοιμος να γράψει ιστορία και θέλω να τιμήσουμε σήμερα τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και έχουν την τύχη να δουν δυο φορές στη ζωή τους ανάσταση. Τα όνειρα θα πάρουν εκδίκηση την άλλη εβδομάδα για όσους αγωνίστηκαν για τις αξίες της δημοκρατίας.
    -Πρίν 5 χρόνια το πιο διεφθαρμένο σύστημα παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας και φόρτωσαν στον λαό τα χρέη των τραπεζών. Φόρτωσαν στον κόσμο της εργασίας τα χρέη λίγων οικογενειών.
    - Αντικατέστησαν το Σύνταγμα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Η χώρα κυβερνάται με αλληλογραφία από κατώτερους υπαλλήλους της τρόικας. Και σήμερα θέλουν να πάρουν και τα κλειδιά των σπιτιών μας.
    -Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο!
    Και εν προκειμένω, λογαριάζουν δίχως να υπολογίζουν την αντίδραση του λαού μας.
    NB

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση