GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δανία: Mπαμπουίνος δραπέτευσε και αναστάτωσε όλη τη χώρα

Έναν δραπέτη που, αν και δεν οπλοφορεί, μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνος για τους ανθρώπους αναζητούν οι αστυνομικές αρχές της Δανίας...


Έναν δραπέτη που, αν και δεν οπλοφορεί, μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνος για τους ανθρώπους αναζητούν οι αστυνομικές αρχές της Δανίας: πρόκειται για έναν μικρόσωμο μπαμπουίνο που το έσκασε την Παρασκευή από έναν ζωολογικό κήπο στα δυτικά της χώρας.

Το ζώο έχει ύψος σκύλου μεσαίου μεγέθους και πιστεύεται ότι περιφέρεται κάπου κοντά στον ζωολογικό κήπο.

"Μην προσπαθήσετε να τον πιάσετε, καλέστε την αστυνομία" συμβούλευσαν οι αρχές μέσω του Twitter όπου ανήρτησαν και μια φωτογραφία του μπαμπουίνου να περπατά στην άκρη ενός δρόμου.

Οι αστυνομικοί που τον καταδιώκουν συνοδεύονται από έναν ειδικό του ζωολογικού κήπου που θα αναλάβει να εξουδετερώσει το ζώο ρίχνοντάς του αναισθητικά βέλη.

Οι μπαμπουίνοι μπορεί να φτάσουν σε βάρος τα 40 κιλά και γίνονται ιδιαίτερα επιθετικοί με τους ανθρώπους όταν αναζητούν τροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση