GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Microsoft θα ειδοποιεί τους χρήστες που χακάρονται από μυστικές υπηρεσίες

Η Microsoft ήδη ενημερώνει τους χρήστες της όταν διαπιστώνει ότι υπάρχει ασυνήθιστη δραστηριότητα στους λογαριασμούς τους. Ωστόσο από ε...


Η Microsoft ήδη ενημερώνει τους χρήστες της όταν διαπιστώνει ότι υπάρχει ασυνήθιστη δραστηριότητα στους λογαριασμούς τους. Ωστόσο από εδώ και στο εξής θα λέει στους χρήστες αν ο χάκερ προέρχεται από κυβερνητική υπηρεσία, στην περίπτωση, φυσικά, που έχει στοιχεία που αποδεικνύουν κάτι τέτοιο.
Η ενημέρωση θα αφορά και το Outlook.com και το OneDrive.
H Microsoft λέει ότι οι επιθέσεις αυτές είναι περισσότερο οργανωμένες από αυτές που γίνονται από άλλους χάκερ. Επίσης, διευκρινίζει ότι η παραβίαση ενός λογαριασμού χρήστη της δεν σημαίνει ότι έχουν εκτεθεί και τα συστήματά της.
Όπως αναφέρει το pcmag.gr, ανάμεσα στις οδηγίες που δίνει η Microsoft για την ασφάλεια του λογαριασμού των χρηστών της είναι και η επαλήθευση της ταυτότητας του χρήστη σε δύο στάδια -two-step verification.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση