GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ευρώπη έχει τώρα τη δική της λίστα most wanted καταζητούμενων

Στα πρότυπα του FBI αλλά με δικούς της... όρους, η Ευρώπη κατάρτισε μια δική της λίστα με τους πλέον καταζητούμενους ανθρώπους ( most...


Στα πρότυπα του FBI αλλά με δικούς της... όρους, η Ευρώπη κατάρτισε μια δική της λίστα με τους πλέον καταζητούμενους ανθρώπους ( most wanted ) στη Γηραιά Ήπειρο. Την κατάρτιση της μαύρης λίστας επέσπευσαν οι αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού τον περασμένο Νοέμβριο.

Στο σάιτ της Europol, οι αστυνομικές διευθύνσεις των ευρωπαϊκών κρατών μπορούν να προσθέτουν τους δικούς τους most wanted, που θεωρούν ότι θα μπορούσαν να συλληφθούν με λίγη βοήθεια από τους... εταίρους!

Το σάιτ περιέχει φωτογραφίες και περιγραφές των καταζητούμενων, όπως το αντίστοιχο του FBI.

Λόγω της ζώνης Σένγκεν (για όσο υπάρχει ακόμη τουλάχιστον), πιστεύεται ότι είναι πολύ εύκολο σε καταζητούμενους μιας χώρας να διαφύγουν σε μια άλλοι.

Για την ώρα στην μαύρη λίστα της Ευρώπης είναι 45 ύποπτοι με πρώτους στη λίστα τον Σαλάχ Αμπντεσαλάμ και τον Μοχάμεντ Αμπρινί. Και οι δυο είναι ύποπτοι για τις επιθέσεις στο Παρίσι.

Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 17 γλώσσες σε αυτή τη διεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση