GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MotoGP στην Φινλανδία

Μια νέα πίστα που πληρoί τις προδιαγραφές της FIM κατασκευάζεται σχετικά κοντά στο Ελσίνκι της Φινλανδίας και όπως έγινε γνωστό, οι ιδι...


Μια νέα πίστα που πληρoί τις προδιαγραφές της FIM κατασκευάζεται σχετικά κοντά στο Ελσίνκι της Φινλανδίας και όπως έγινε γνωστό, οι ιδιοκτήτες της φιλοδοξούν να συμπεριληφθεί στο "καλεντάρι" των αγώνων MotoGP, στο προσεχές μέλλον.
Η KymiRing, όπως είναι το όνομα της πίστας είναι ένα γρήγορο και τεχνικό circuit κατάλληλο να φιλοξενήσει αγώνες MotoGP αλλά και WSBK. Η σχετική αίτηση προς την Dorna έχει ήδη κατατεθεί και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επιθεωρήσεις από τους αρμόδιους της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, οι οποίοι έχουν δώσει το "πράσινο φως".
Η πίστα βρίσκεται στα 100 χιλιόμετρα μακρυά από την πρωτεύουσα την Φινλανδίας και η κατασκευή της αυτή την στιγμή έχει παγώσει, κυριολεκτικά και μεταφορικά, λόγο φυσικά του χειμώνα, που στην Σκανδιναβική αυτή χώρα δεν αστειεύεται. Όταν ολοκληρωθεί, θα έχει μήκος 4,8 χιλιομέτρων με 15 συνολικά στροφές και φυσικά όλες τις απαραίτητες και απαιτούμενες εγκαταστάσεις που απαιτούνται για την φιλοξενία ενός αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Για χειμερινά, pre season δοκιμαστικά ΜοtoGP πάντως, μάλλον δεν θα κάνει...
Πηγή: mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση