GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το σπορ πρωτότυπο μοντέλο της Opel

Οι νέες τάσεις στη σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά των μελλοντικών αυτοκινήτων, απασχολούν και την Opel. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανί...


Οι νέες τάσεις στη σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά των μελλοντικών αυτοκινήτων, απασχολούν και την Opel. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αποκαλύπτει σταδιακά τα βασικά στοιχεία ενός νέου σπορ μοντέλου, που θα μας προϊδεάσει για την καινούργια κατεύθυνση της μάρκας σε πολλούς σημαντικούς τομείς της αυτοκίνησης.
Πρόκειται για το Opel GT Concept, το οποίο θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η φετινή διοργάνωση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 3 Μαρτίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 13 Μαρτίου.
Σε ένα νέο βίντεο μικρής διάρκειας, δίνεται μία πρώτη γεύση από σπορ αυτοκίνητο. Τα στοιχεία που εμφανίζονται θυμίζουν δύο πρωτοποριακά μοντέλα από τη μακροχρόνια ιστορία της εταιρείας. Ο κόκκινος εμπρός τροχός του GT Concept, που φαίνεται για λίγο, αποτίνει φόρο τιμής στη μοτοσικλέτα της Opel Motoclub 500. Ήταν φουτουριστική όταν εμφανίστηκε με δύο κόκκινα ελαστικά το 1928.
Οι δύο απολήξεις εξαγωγής με λογότυπο GT στη μέση ομοίως παραπέμπουν σε ένα σχεδιαστικό θρύλο. Το 1965, η Opel παρουσίασε το avant-garde Experiment GT στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης – το πρώτο πρωτότυπο όχημα που επινόησε ευρωπαίος κατασκευαστής αυτοκινήτων.
Το Experimental GT ήταν σύγχρονο coupé με ανάγλυφο σχήμα. Η ίδια φιλοσοφία φαίνεται ότι διέπει τώρα τη σχεδίαση του νέου GT Concept. Δεν ανακοινώθηκε αν θα μπει στην παραγωγή αλλά τα τελευταία χρόνια οι αυτοκινητοβιομηχανίες συνήθως κατασκευάζουν τα πρωτότυπα οχήματα που αποκαλύπτουν στις σημαντικές διεθνείς εκθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση