GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ" από το Press-Gr το βίντεο με τον Πανούση! Πού γράφει η Χρ. Λαμπίρη τη δεοντολογία; Στα ...κολλαγόνα της!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. Μεγάλη αίσθηση έχει κάνει η αποκάλυψη του Press-Gr για το τσιφτετέλι που χόρεψε ο πρώην υπουργός Δημόσιας...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

Μεγάλη αίσθηση έχει κάνει η αποκάλυψη του Press-Gr για το τσιφτετέλι που χόρεψε ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης στο χορό των Αστυνομικών την περασμένη Πέμπτη. Το σχετικό βίντεο που ΚΑΤ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ παρουσιάσαμε από το βράδυ του Σαββάτου έχει γίνει viral και η αναπαραγωγή του είναι συνεχής.

Οι περισσότερες ιστοσελίδες και blogs μάλιστα τηρώντας τη δεοντολογία αναφέρονται στην πηγή της αποκάλυψης και παραπέμπουν στο ρεπορτάζ του Press-Gr. Υπάρχουν όμως και ορισμένοι, που κατά τα άλλα δηλώνουν επαγγελματίες, που βγάζουν (όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις) τον κομπλεξισμό τους και τη ζήλια τους προσπαθώντας είτε να παρουσιάσουν ως δικό τους το θέμα είτε να αποσιωπήσουν την πηγή. Και η αντίφαση (καθόλου ανεξήγητη) είναι ότι τη δεοντολογία τηρούν οι απλοί χρήστες του διαδικτύου και οι bloggers ενώ δεν την τηρούν κάποιες δήθεν δημοσιογραφικές "φίρμες" με ισχυρά, υποτίθεται, και μεγάλα δημοσιογραφικά μέσα.

Σήμερα το πρωί μάλιστα έγινε και αυτό το καταπληκτικό: Στο πρωινάδικο του τηλεοπτικού σταθμού Εψιλον, που παρουσιάζει μια κυρία Χριστίνα Λαμπίρη (που την έχουμε δει να διαφημίζει και κάτι ... κολλαγόνα της συμφοράς), πήραν το βίντεο του Press-gr και όχι μόνο δεν είπαν από πού το ...έκλεψαν, όχι μόνο κατά την παρουσίαση του θέματος δεν έκαναν οποιαδήποτε αναφορά στην πηγή, αλλά οι αθεόφοβοι το παρουσίασαν και ως δικό τους προσαρμόζοντας τεχνικά, επάνω του, το σήμα της εκπομπή τους!

Πού έχει γράφει η κυρία με τους συνεργάτες της τη δεοντολογία δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς. Έγινε φανερό. Χρειάζεται άλλο σχόλιο; Προς το παρόν, όχι.

Δείτε πάλι το βίντεο που αποκάλυψε το Press-gr και δείτε πώς το εμφάνισε η κυρία στην εκπομπή της για να βγάλετε συμπεράσματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση