GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To WhatsApp καταργεί τις συνδρομές

Μέχρι χθες η δημοφιλέστατη υπηρεσία messaging WhatsApp, η οποία ανήκει στη Facebook, ήταν δωρεάν για τον πρώτο χρόνο χρήσης και έπειτα ...


Μέχρι χθες η δημοφιλέστατη υπηρεσία messaging WhatsApp, η οποία ανήκει στη Facebook, ήταν δωρεάν για τον πρώτο χρόνο χρήσης και έπειτα απαιτούνται €0.89 / $0.99 ετησίως από κάθε χρήστη.
Το ποσό είναι προφανώς αμελητέο για τους χρήστες, αλλά με δεδομένο ότι υπάρχουν 900+ εκατ. χρήστες, αντιλαμβάνεστε το κέρδος της εταιρείας.
Παρόλα αυτά, η ομάδα του WhatsApp αποφάσισε να καταργήσει οριστικά την ετήσια συνδρομή μέσα στους επόμενους μήνες και θα αναζητήσει διαφορετικούς τρόπους για να εξοικονομήσει έσοδα, και μάλιστα σημειώνουν ότι δεν θα γεμίσουν την υπηρεσία με διαφημίσεις.
«Πολλοί χρήστες του WhatsApp δεν έχουν στην κατοχή τους χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και ανησυχούν ότι δεν θα μπορούν να επικοινωνούν με τους φίλους και την οικογένεια τους μετά τον πρώτο χρόνο. Έτσι, αποφασίσαμε να καταργήσουμε τις συνδρομές από τις mobile εφαρμογές μας.
Όπως είναι φυσικό, οι περισσότεροι θα νομίζετε ότι σκοπεύουμε να γεμίσουμε την υπηρεσία με διαφημίσεις από τρίτους, αλλά η απάντηση είναι όχι. Από φέτος ξεκινάμε διάφορες δοκιμές για την προσθήκη εργαλείων που θα σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε το WhatsApp για να μαθαίνετε τα νεώτερα από επιχειρήσεις και οργανισμούς που σας ενιδαφέρουν, όπως τράπεζες, αεροδρόμια κλπ.», αναφέρει η εταιρεία.
ΠΗΓΗ: techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση