GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποφασισμένος να φτάσει στην UEFA και να βάλει λουκέτο στο πρωτάθλημα

Ιδιαίτερα σκληρή στάση είναι αποφασισμένος να τηρήσει στο εξής ο υφυπουργός, Σταύρος Κοντονής, μετά τα γεγονότα που σημειώθηκαν στο παι...


Ιδιαίτερα σκληρή στάση είναι αποφασισμένος να τηρήσει στο εξής ο υφυπουργός, Σταύρος Κοντονής, μετά τα γεγονότα που σημειώθηκαν στο παιχνίδι Πλατανιάς-Ολυμπιακός για την 18η αγωνιστική της Super League. Θυμίζουμε ότι παρά τη ρίψη αναπτήρα από οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος πέτυχε τον παίκτη του Πλατανιά, Ουαμάν Κουλιμπαλί, ο διαιτητής Σπάθας έδειξε "παίζεται".

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ο υφυπουργός αθλητισμού φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να στείλει επιστολή στην UEFA, στην οποία θα αναφέρει πως η ΕΠΟ (ΚΕΔ, διαιτητές) δεν εφαρμόζει όπως οφείλει, τους κανονισμούς.
Σημειώνεται πως το βράδυ της Τρίτης, περίπου 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο των θυρών 13 και 14 του Σταδίου Απόστολος Νικολαΐδης, τόσο σε κύπελλο όσο και σε πρωτάθλημα, με απόφαση του κυρίου Κοντονή.
Στην περίπτωση κατά την οποία ο κύριος Κοντονής στείλει την επιστολή στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, αυτό δεν σημαίνει πως θα έχει επιτυχία με αυτή την κίνηση, καθώς οι ιθύνοντες της UEFA δεν θέλουν οι κυβερνήσεις να εμπλέκονται σε θέματα που αφορούν τις εκάστοτε Ομοσπονδίες.

Παράλληλα, η ίδια εφημερίδα αλλά και «Τα Νέα» αναφέρουν πως στην επικείμενη συνάντηση που θα έχει ο Σταύρος Κοντονής με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργκο Γκιρτζίκη, θα του μεταφέρει τη σκέψη για προσωρινή ή οριστική διακοπή στο πρωτάθλημα, εφόσον παρατηρηθούν ξανά νέα φαινόμενα «Σπάθα» στη Σούπερ Λίγκα.
με πληροφορίες από sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση