GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

VIRAL! Η εικόνα από τη χθεσινή εμφάνιση του Παντελίδη (με το βουνό των λουλουδιών) στη Θεσσαλονίκη...

Dimitris Soultas Η εικόνα είναι από τη χθεσινή εμφάνιση του Παντελίδη στη Θεσσαλονίκη. Το βουνό των λουλουδιών μετριέται σε χιλιάδες ευ...


Dimitris Soultas
Η εικόνα είναι από τη χθεσινή εμφάνιση του Παντελίδη στη Θεσσαλονίκη. Το βουνό των λουλουδιών μετριέται σε χιλιάδες ευρώ. Και σχηματίστηκε από κάποιους που δεν πάνε απλώς να διασκεδάσουν, αλλά για να επιδείξουν τα φράγκα τους. Προφανώς ούτε που περνάει από το μυαλό του νεόπλουτου ότι με την αξία 2-3 πανεριών τρώει μία οικογένεια για μια βδομάδα.
Κάποιοι θα μιλήσουν για "δικαίωμα" του καθενός να διασκεδάζει όπως θέλει. Γεμίσαμε από τέτοια δικαιώματα είναι η αλήθεια. Όπως το δικαίωμα να ανοίγουν τα μαγαζιά Κυριακές, το δικαίωμα του εργοδότη να προστατεύεται από τις απεργίες, το δικαίωμα στη διασκέδαση, στην ανεμελιά, το δικαίωμα στο ίδιο το τίποτα. Μόνο το δικαίωμα στην ίδια τη ζωή τίθεται μονίμως εν αμφιβόλω. Άλλωστε στο χρηματιστήριο του φαίνεσθαι έχει πολύ μικρή αξία.

Xenofon Tzelepis
Βλέποντας τη φώτο αυτή που έγινε viral σήμερα,το εύκολο σχόλιο που θα κάνει κανείς είναι "θέλουμε και 4ο μνημόνιο για να στρώσουμε χαρακτήρα".Λάθος.Ο έχων την οικονομική δυνατότητα(κοινώς το "μαρούλι") θα πάει στον Παντελίδη,θα πάει στον Σφακιανάκη ή στον όποιον άλλο καλλιτέχνη θα χτίσει τον καλλιτέχνη με λουλούδια και σαμπάνιες θα ανοίξει και μπουκάλια θα κεράσει.Η ζημιά έχει γίνει πάλι στα μπουζούκια αλλά στη "χρυσή δεκαετία" του 90,του Πέτρου Κωστόπουλου.Τότε που ο κάθε κάφρος ξόδευε σαν μεγιστάνας απ'τα Εμιράτα με διακοποδάνεια και επιδοτήσεις/επιχορηγήσεις που άρμεγε απ'τους "κουτόφραγκους" και τους "βελανιδοφάγους".Και δυστυχώς αυτά τα γλεντιάτικα θα τα πληρώσει η γενιά μας χωρίς να φταίει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση