GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

10χρονη παγιδεύτηκε σε τρύπα από χιόνι ΒΙΝΤΕΟ

Στο συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί απεικονίζεται μια 10χρονη η οποία εγκλωβίστηκε σε μια τρύπα από χιόνι στην Καλιφόρνια. Η νεαρή ...


Στο συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί απεικονίζεται μια 10χρονη η οποία εγκλωβίστηκε σε μια τρύπα από χιόνι στην Καλιφόρνια.
Η νεαρή κοπέλα εμφανώς τρομοκρατημένη προσπαθούσε μάταια να ξεφύγει, δεδομένου ότι το μόνο μέρος του σώματός της που είχε μείνει ακάλυπτο από το χιόνι ήταν τα χέρια της.
Στην αρχή οι γονείς της κοπέλας παρακολουθούσαν το συμβάν χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει την επικινδυνότητα της κατάστασης. Μάλιστα η μητέρα της 10χρονης βιντεοσκοπούσε το σκηνικό με την κάμερα του κινητού της.
Όπως ανέφεραν αργότερα και οι δυο πίστευαν ότι η κόρη τους απλά είχε κολλήσει στο χιόνι και ότι τους έκανε πλάκα.
Η μητέρα της κοπέλας δήλωσε χαρακτηριστικά στο δελτίο ειδήσεων του NBC: «Μπορούσα να την ακούσω αλλά δεν μπορούσα να την δω, δεν ήξερα ότι υπήρχε τρύπα και ότι η κόρη μου είχε πέσει μέσα σ’ αυτήν».
Τελικά προκειμένου να απεγκλωβιστεί η κοπέλα χρειάστηκε να επέμβει ομάδας διάσωσης.

 Δείτε τη φωτο εδώ:
Δείτε το βίντεο εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση