GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμία: Γιαγιά και εγγόνι με Η1Ν1

Ο φονικός ιός Η1Ν1 συνεχίζει να οδηγεί στον θάνατο σταθερά πάνω από 5 ανθρώπους ημερησίως... Σε υψηλά επίπεδα συνεχίζει να βρίσκεται η δρ...


Ο φονικός ιός Η1Ν1 συνεχίζει να οδηγεί στον θάνατο σταθερά πάνω από 5 ανθρώπους ημερησίως...

Σε υψηλά επίπεδα συνεχίζει να βρίσκεται η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα και η κορύφωσή της αναμένεται προς το τέλος του μήνα. Από την Παρασκευή έως σήμερα, άλλοι 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από εργαστηριακώς επιβεβαιωμένη γρίπη, ανεβάζοντας σε 125 τον συνολικό αριθμό των θυμάτων. Συνολικά, από την αρχή της εποχικής γρίπης έχουν νοσηλευθεί σε ΜΕΘ 360 ασθενείς.

Στη Λαμία

Αυτή τη στιγμή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύονται δυο γυναίκες με Η1Ν1. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι και το εγγονάκι της μιας έχει επιβεβαιωθεί με Η1Ν1 και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 'Παίδων" στην Αθήνα.

Την περασμένη Πέμπτη πέθανε από τη γρίπη και ένας ιερέας, ο οποίος είχε μεταφερθεί από την Άμφισσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπέιας του Νοσοκομείου Λαμίας, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση