GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην αναμονή 1600 πρόσφυγες στην Ειδομένη

Από νωρίς το πρωί, άνοιξε το σημείο διέλευσης των προσφύγων από την ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - Σκοπίων, στο ύψος της Ειδομένης, το οποίο παρ...


Από νωρίς το πρωί, άνοιξε το σημείο διέλευσης των προσφύγων από την ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - Σκοπίων, στο ύψος της Ειδομένης, το οποίο παρέμενε κλειστό από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτή τη στιγμή, περίπου 1600 άτομα περιμένουν για να περάσουν στη γειτονική χώρα, εκ των οποίων τα 700 βρίσκονται στον καταυλισμό και τα υπόλοιπα σε βενζινάδικο, στο ύψος του Πολυκάστρου.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο σημείο αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός των προσφύγων καθώς, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, είχαν εγκλωβιστεί εκατοντάδες άτομα σε Χίο και Μυτιλήνη και σήμερα αναμένεται να αποβιβαστούν στο λιμάνι του Πειραιά, περισσότεροι από 6.000 μετανάστες και πρόσφυγες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση