GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Καλλονή επικράτησε 2-1 του Πλατανιά

Την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ουραγός Καλλονή με 2-1 επί του Πλατανιά στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 24ης α...


Την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ουραγός Καλλονή με 2-1 επί του Πλατανιά στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Μάρκοβιτς στο 20΄ και ο Ελακόπουλος στο 56΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ για τους Κρήτες μείωσε στο 71΄ ο Ανγκούλο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΚΑΛΛΟΝΗ (Ν. Καραγεωργίου): Δαύκος, Σπυρόπουλος, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς (53' λ. τρ. Ελλακόπουλος), Τσαμπούρης, Γεωργίου (88' Γιορέντε), Φαβάλι, Μάρκοβιτς (77' Μπραούλιο), Μανούσος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Ιτούα (75' λ. τρ. Στανισάβλιεβιτς), Δημήτρης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Γουνδουλάκης (25' λ. τρ. Μιλούνοβιτς), Μουνάφο, Ντίνας, Ράμος (39' λ. τρ. Τσουράκης), Ανγκούλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση