GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η έρευνα των Αμερικανών για 2.000 άτομα και η ανησυχία τους για νέο κτύπημα του ISIS

Νέο τρομοκρατικό κτύπημα στην Ευρώπη φοβούνται οι Αμερικανοί. Όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, στις ΗΠΑ διεξήχθη μία εξόχως ανησυχητική έρευ...


Νέο τρομοκρατικό κτύπημα στην Ευρώπη φοβούνται οι Αμερικανοί.
Όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, στις ΗΠΑ διεξήχθη μία εξόχως ανησυχητική έρευνα, η οποία ανέφερε πως στη Γηραιά ήπειρο βρίσκονται, ήδη, 2.000 άτομα, που είναι Ευρωπαίοι υπήκοοι, αλλά ταξίδεψαν σε μέρη, όπου δραστηριοποιείται ο ISIS και εκτιμάται πως στρατολογήθηκαν και εκπαιδεύτηκαν από το «Ισλαμικό κράτος».
Επί του θέματος, μάλιστα, τοποθετήθηκε αξιωματούχος των Αμερικάνων, ο οποίος, ωστόσο, δεν διασαφήνισε το αν αυτά τα άτομα συνεχίζουν να ασπάζονται τις ιδέες των τζιαχαντιστών ενάντια στον δυτικό πολιτισμό ή αν αποτελούν κάποιοι εξ αυτών μετανιωμένοι που εγκατέλειψαν εν τέλει την ενεργό δράση.
Ταυτόχρονα, ο αξιωματούχο, του οποίου το όνομα δεν γνωστοποιήθηκε, υπογράμμιζε ότι οι αρχές αξιολογούν τις πληροφορίες, που λαμβάνουν, προκειμένου να εντοπίσουν πιθανά μέρη εκδήλωσης τρομοκρατικών επιθέσεων. Και αυτό, καθώς φαίνεται ότι μετά και το πρόσφατο χτύπημα στην Γαλλική πρωτεύουσα ο κίνδυνος μια τέτοιας εξέλιξης είναι πολύ μεγάλος για να αγνοηθεί.
ΠΗΓΗ: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση