ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Τι έλεγε η Νατάσα Μανίσαλη για τον καρκίνο το 2012

Share it:

«Δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Είχα δώσει μια πολύ ωραία συνέντευξη αλλά η πολιτική ήταν να βάλουν ότι πιο κίτρινο υπήρχε. Ευτυχώς, είμαι μια χαρά και εκείνο που ακούστηκε ήταν λάθος. Αφού κι εγώ όταν το είδα είπα, ο Χριστός και η Παναγία», έλεγε το 2012 η Νατάσα Μανίσαλη, η οποία έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. 

Αναφερόμενη στους νέους και το επαγγελματικό τους μέλλον, υποστηρίζει: «Πραγματικά, τώρα σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν μπορώ να έχω άποψη. Τα πράγματα είναι τόσο ρευστά που έτσι κι αλλιώς όλοι καθόμαστε παγωμένοι και τα κοιτάμε και πόσο μάλλον σε ένα επάγγελμα σαν το δικό μας που κρίση είχε πριν έρθει η κρίση για όλους τους υπόλοιπους, έλεγε στο newsbeast.gr.

Η πληθώρα των ιδιωτικών σχολών που υπάρχουν και βγάζουν παιδιά κάθε χρόνο κατά δεκάδες ή κατά εκατοντάδες, η τόσο λίγη ζήτηση, η τηλεόραση που έχει πεθάνει απ’ ότι βλέπουμε αφού δεν γυρίζονται σήριαλ. Όλα αυτά συμβάλλουν στην ανεργία. Η ζωή βέβαια δεν σταματάει εδώ. Αλλά αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω τι να πω. Δεν ξέρω αν θα πρότεινα στους νέους ανθρώπους να ακολουθήσουν αυτό το επάγγελμα. Ένα τόσο αβέβαιο από τη φύση του επάγγελμα. Πόσο μάλλον σε μια χώρα που βρίσκεται σε αυτή τη θέση που βρίσκεται η δική μας αυτή τη στιγμή», αναφέρει.

Και πιστεύει ότι: «το χόμπι μου είναι η ίδια η ζωή αυτή τη στιγμή. Γιατί όπως έχει γίνει, τόσο απρόβλεπτη και δύσκολη, είναι κατόρθωμα να την περνάς όσο πιο αλώβητος γίνεται».

Θεωρεί ότι η ανεργία των ελλήνων ηθοποιών έχει αρχίσει να είναι πιο έντονη από τότε που άρχισαν να προβάλλονται τούρκικες (και όχι μόνο) σειρές. «Τα κανάλια επιλέγουν αυτό που θα έχει το ελάχιστο κόστος. Και γι’ αυτό τυχαίνει η δουλειά των ξένων συναδέλφων να είναι εναντίον της δικής μας δουλειάς».

 

Share it:
Reactions:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση