GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα Βραβεία Όσκαρ 2016...

Η 88η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ ολοκληρώθηκε με το «Spotlight» να κερδίζει το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ...

Η 88η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ ολοκληρώθηκε με το «Spotlight» να κερδίζει το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο το βραβείο που περίμενε τόσα χρόνια και ένα δυνατό πολιτικό μήνυμα για τις ευκαιρίες και τη διαφορετικότητας στη βιομηχανία και τον κόσμο γύρω μας.
Στα βραβεία το Spotlight κέρδισε το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας που του αναλογούσε ήδη από την πρεμιέρα του τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Φεστιβάλ Βενετίας, αλλά συνόδευσε τη νίκη του μόνο με το Οσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου. Τα περισσότερα Οσκαρ της βραδιάς (όλα τεχνικά) κέρδισε το «Mad Max: Fury Road», ο Μαρκ Ράιλανς έκανε την έκπληξη και «έκλεψε» το Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου από τον Σιλβέστερ Σταλόνε ενώ τα υπόλοιπα βραβεία κινήθηκαν κατά μέσο όρο μέσα στα προγνωστικά.


Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο πήρε επιτέλους το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για το «The Revenant», το οποίο κέρδισε ακόμη δυο μεγάλα βραβεία, σπάζοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο: ο διευθυντής φωτογραφίας Εμουνουέλ Λουμπέζκι κέρδισε το τρίτο του συνεχόμενο Οσκαρ (τα δύο προηγούμενα ήταν για το «Gravity» και το «Birdman»), ενώ ο Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου γίνεται ο τρίτος σκηνοθέτης στην ιστορία των Οσκαρ που κερδίζει δύο συνεχόμενα Οσκαρ Σκηνοθεσίας, μετά την περσινή του νίκη με το «Birdman».

Αναλυτικά οι νικητές της 88ης Απονομής των Βραβείων Οσκαρ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση