GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2016

Ξεκινάει από την Πέμπτη η κατάθεση αιτήσεων από τους υποψηφίους για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ...


Ξεκινάει από την Πέμπτη η κατάθεση αιτήσεων από τους υποψηφίους για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις εξετάσεις του 2016 είτε ανήκουν σε γενικά λύκεια είτε σε επαγγελματικά, θα πρέπει να καταθέσουν στο σχολείο που ανήκουν την αίτησή τους. 

Η προθεσμία ξεκινάει στις 11 Φεβρουαρίου και λήγει στις 29 Φεβρουαρίου, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μετά την παρέλευση της προθεσμίας κανείς δεν θα έχει δικαίωμα να υποβάλει αίτηση συμμετοχής στις πανελλαδικές, επομένως χάνει αυτομάτως το δικαίωμα συμμετοχής του στις φετινές εξετάσεις. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται τις δηλώσεις συμμετοχής, είτε από τα λύκεια είτε από το διαδίκτυο. Μόλις οι μαθητές συμπληρώσουν τις αιτήσεις τους θα μπορούν να προσέρχονται στο λύκειο στο οποίο ανήκουν για οριστική ηλεκτρονική υποβολή. 

Υπενθυμίζουμε ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείο Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, θα βρίσκονται αναρτημένα υποδείγματα της αίτησης, σε συνδυασμό με τις εγκυκλίους οι οποίες περιγράφουν αναλυτικά τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για κάθε υποψήφιο είτε ανήκει σε ΓΕΛ είτε σε ΕΠΑΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση