GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίκαλα: 300 πρόσφυγες στο κλειστό γυμναστήριο - ΒΙΝΤΕΟ

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη τουtrikalavoice.gr  για διάθεση του Κλειστού Γυμναστηρίου των Τρικάλων για χώρο φιλοξενίας προσφύγων έφτα...


Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη τουtrikalavoice.gr  για διάθεση του Κλειστού Γυμναστηρίου των Τρικάλων για χώρο φιλοξενίας προσφύγων έφτασαν το βράδυ της Τετάρτης, οι πρώτοι 300.
Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  οι πρόσφυγες οι οποίοι βρίσκονταν από το μεσημέρι της Τετάρτης εγκλωβισμένοι στο Μουργκάνι Καλαμπάκας, μεταφέρθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης λίγο μετά τις 10 το βράδυ, προκειμένου να διανυκτερεύσουν, να φάνε κάτι και να αναλάβουν δυνάμεις. Οι δομές του Δήμου, εθελοντές και οργανώσεις ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν το παρών, φροντίζοντας για τις ανάγκες ταλαιπωρημένων ανθρώπων (οι περισσότερες γυναίκες με μωρά παιδιά).

Όπως αναφέρουν οι πηγές του trikalavoice.gr μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένονται άλλα τέσσερα λεωφορεία στην περιοχή μας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί έχει συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για την αντιμετώπιση του ζητήματος.
Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου επαναλαμβάνει ότι η λύση του Κλειστού Γυμναστηρίου των Τρικάλων είναι μόνο προσωρινή και καλεί το Κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του από εκεί και πέρα.
ΠΗΓΗ: trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση