GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

40χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε αγροτικό

Ένας άνδρας εντοπίστηκε απανθρακωμένος μέσα σε αγροτικό αυτοκίνητο στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Πρόκειται για έναν 40χρονο η σορός του οπο...


Ένας άνδρας εντοπίστηκε απανθρακωμένος μέσα σε αγροτικό αυτοκίνητο στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Πρόκειται για έναν 40χρονο η σορός του οποίου βρέθηκε από τους πυροσβέστες στη θέση του οδηγού.
Συγκεκριμένα, περίπου στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου, ένας περαστικός ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Βραχατίου Κορινθίας και η αστυνομία με τη σειρά της την Πυροσβεστική υπηρεσία Κορίνθου, για ένα αυτοκίνητο που καιγόταν σε αγροτικό δρόμο στη θέση Γρηγοράκια- Σωληνάρι, στο Ζευγολατιό Κορινθίας.
Όταν έφτασε η Πυροσβεστική  προχώρησε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς και διαπίστωσε πως στη θέση θέση του οδηγού βρισκόταν ένας άνδρας απανθρακωμένος.
Τα στοιχεία του άνδρα δεν έχουν αναγνωριστεί μέχρι στιγμής.
Η υπόθεση ερευνάται τόσο από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, όσο και από την αστυνομία, ενώ στο σημείο έχει κληθεί και ιατροδικαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση