ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Τέλος τα 5μηνα – 8μηνα τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ

Share it:

Τέλος για τα 5μηνα προγράμματα του ΟΑΕΔ. Στο εξής τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας του Οργανισμού θα είναι 8μηνα, όπως ανακοίνωσε αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου. Να σημειωθεί ότι η ΕΕ ενέκρινε το σχετικό αίτημα που κατέθεσε το υπουργείο.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η κ. Αντωνοπούλου στην ΕΡΑ, μέσα στο 2016, θα υπάρξουν 150.000 θέσεις εργασίας στα προγράμματα κοινωφελούς. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 500.000.000 ευρώ.
Το πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ για το 2016, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από την κ. Αντωνοπούλου θα αφορά περίπου 100.000 ανέργους ενώ θα προβλέπει και αυστηρότερα πλαίσια για την προστασία των ανέργων από περιπτώσεις τοποθέτησής τους σε άλλες θέσεις από αυτές που προσλαμβάνονται, όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις σε ΟΤΑ.
Το νέο πρόγραμμα προσλήψεων με οκτάμηνα πλέον αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη. 
Share it:
Reactions:

Αγορά εργασίας

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση