GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Ανώτατο φορολογικό συντελεστή 50% προτείνει η κυβέρνηση...

Ανώτατο φορολογικό συντελεστή 50% - από 42% που είναι σήμερα - προβλέπει η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης για το φορολογικό που κατατέθ...

Ανώτατο φορολογικό συντελεστή 50% - από 42% που είναι σήμερα - προβλέπει η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης για το φορολογικό που κατατέθηκε την Τρίτη στους δανειστές.

Oι δανειστές έβαλαν στο κάδρο και το φορολογικό, με το καλημέρα της αξιολόγησης και για τον λόγο αυτό, η Αθήνα αναγκάστηκε να καταθέσει στο κουαρτέτο την πρότασή της για τις αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε κορυφαία κυβερνητική πηγή, ο ανώτατος φορολογικός συντελεστής για τη φορολογία εισοδήματος αυξάνεται στο 50%. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το οικονομικό επιτελείο δεν έχει ενσωματώσει στη νέα προτεινόμενη κλίμακα φορολογίας εισοδήματος την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, όπερ σημαίνει ότι η πραγματική φορολογική επιβάρυνση θα είναι υψηλότερη.

Το φορολογικό, όπως και το θέμα των κόκκινων δανείων, ξεδιπλώνονται στη νέα συνάντηση που έχουν το απόγευμα της Τρίτης – από τις 19:00 – οι υπουργοί Οικονομικών και Οικονομίας, κ. κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης, με τους δανειστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση