GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"MAYPO" στην ΕΡΤ! Εισβολή του Ρουβίκωνα στο δελτίο για τα 50 χρόνια...

Περίπου πενήντα άτομα, μέλη της οργάνωσης "Ρουβίκωνας" εισέβαλαν το βράδυ της Τρίτης στο κτίριο της ΕΡΤ, ενώ ήταν σε εξέλιξη ...

Περίπου πενήντα άτομα, μέλη της οργάνωσης "Ρουβίκωνας" εισέβαλαν το βράδυ της Τρίτης στο κτίριο της ΕΡΤ, ενώ ήταν σε εξέλιξη το επετειακό κεντρικό δελτίο ειδήσεων, για τα 50 χρόνια ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης και ενώ στο στούντιο βρίσκονταν ο παρουσιαστής Πάνος Χαρίτος και η Λιάνα Κανέλλη.
Οι αντιεξουσιαστές κατάφεραν να εισβάλουν στο κτίριο και από αυτούς οι μισοί μπήκαν στο κοντρόλ, από όπου ζήτησαν από όσους ήταν μέσα, να βγουν και οι άλλοι μισοί στο πλατό.
Αφού έσπασαν καρέκλες, κινητά τηλέφωνα κι ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, έδωσαν ένα κείμενο διαμαρτυρίας στον παρουσιαστή, ζητώντας να το αναγνώσουν οι ίδιοι.
Αφού το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό, συνομίλησαν με τον Γενικό Διευθυντή και αποχώρησαν.
Όπως είπε αμέσως μετά η Λιάνα Κανέλλη, από το επεισόδιο έχει τραυματιστεί ένας εργαζόμενος.
Σε 22 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία. Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Η αντίδραση της ΕΣΗΕΑ στην εισβολή των αντιεξουσιαστών:
"Με αφορμή την αποψινή παρέμβαση ομάδας αντιεξουσιαστών, που διέκοψε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ημέρα εορτασμού των 50 χρόνων της Ελληνικής Τηλεόρασης, η ΕΣΗΕΑ επισημαίνει ότι:
Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν έχει ιδιοκτήτες, ανήκει στον ελληνικό λαό. Η ενημέρωση δεν χρειάζεται προστάτες. Την ενημέρωση προασπίζουν οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.
Λίγα λεπτά νωρίτερα, η Λιάνα Κανέλλη "σήμανε" την έναρξη του κεντρικού δελτίου, ως μία εκ των guest καλεσμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση