GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νεκροτομή έδειξε από τι πέθανε η 59χρονη στον Πειραιά

Σε πνιγμό από απόφραξη των αεροφόρων οδών οφείλεται ο θάνατος της 59χρονης γυναίκας που πέθανε στη διάρκεια διάρρηξης στο σπίτι εκείν...


Σε πνιγμό από απόφραξη των αεροφόρων οδών οφείλεται ο θάνατος της 59χρονης γυναίκας που πέθανε στη διάρκεια διάρρηξης στο σπίτι εκείνης και του συζύγου της στον Πειραιά στις 7 Φεβρουαρίου.

Ο σύζυγος του θύματος ειδοποίησε την Αστυνομία ότι τρεις άγνωστου δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με τη χρήση βίας ακινητοποίησαν αρχικά τη σύζυγό του και στη συνέχεια τον ίδιο, την στιγμή της εισόδου τους στο διαμέρισμά τους και στη συνέχεια αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα. Μετά την αποχώρηση των δραστών από το διαμέρισμα διαπίστωσε ότι η σύζυγός του ήταν αναίσθητη και πεσμένη στο πάτωμα διπλανού δωματίου.

Ένας 34χρονος που συνελήφθη στις 25 Φεβρουαρίου από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που τον έπιασαν επ’ αυτοφόρω να προσπαθεί να παραβιάσει σταθμευμένο αυτοκίνητο, ομολόγησε ότι μαζί με άλλους δυο συνεργούς του διέπραξαν τη διάρρηξη στον Πειραιά.

Οι έρευνες για των εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων δύο δραστών συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση