GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Ποιες συντάξεις κόβονται κατά 600 ευρώ...

Πλαφόν ανώτατης σύνταξης (ανεξάρτητα με τον αριθμό τους) στα 3.088 ευρώ και πλαφόν για μια σύνταξη στα 2.473 ευρώ, περιλαμβάνεται στο νέο...

Πλαφόν ανώτατης σύνταξης (ανεξάρτητα με τον αριθμό τους) στα 3.088 ευρώ και πλαφόν για μια σύνταξη στα 2.473 ευρώ, περιλαμβάνεται στο νέο ασφαλιστικό, όπως τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη.

Σήμερα το πλαφόν είναι 3.680 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι η μείωση θα φτάσει περίπου τα 600 ευρώ μηνιαίως.

Παράλληλα ο κ. Πετρόπουλος ενημέρωσε ότι σήμερα μια σύνταξη λαμβάνουν 1.288.000 συνταξιούχοι, δύο συντάξεις 995.000 συνταξιούχοι και τρείς συντάξεις 335.000 συνταξιούχοι. Υπάρχουν 4 συνταξιούχοι που παίρνουν 10 συντάξεις, 7 παίρνουν 9 συντάξεις, 49 παίρνουν 8 συντάξεις και 364 παίρνουν 7 συντάξεις.

Την ανάγκη να υπάρξουν ενιαίοι κανόνες στο νέο ασφαλιστικό, υπογράμμισε ο κ. Τριανταφυλλίδης ζητώντας να μην εξαιρεθούν οι συντάξεις των βουλευτών και των στελεχών των ΟΤΑ.

Ωστόσο ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός διαφώνησε και είπε ότι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Ένωσης πρώην Βουλευτών Κώστα Πυλαρινό, ο οποίος του είπε ότι πρώην υπουργός ζήτησε επειδή χειρουργείται χρήματα για να πληρωθούν τα έξοδά του, καθώς δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση