GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ! Αύξηση 6.000% στην τιμή της βενζίνης...

Αύξηση 6.000% στην τιμή της βενζίνης για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας, προκειμένου να αντιμετωπίσει την...

Αύξηση 6.000% στην τιμή της βενζίνης για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας, προκειμένου να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα.

Συγκεκριμένα από τα 0,097 μπολιβάρ, η τιμή του λίτρου της βενζίνης των 95 οκτανίων, θα φτάσει τώρα τα 6 μπολιβάρ, αναφέρει το Mega.

Παράλληλα, ο Μαδούρο ανακοίνωσε και υποτίμηση του νομίσματος, ενώ τόνισε ότι οι αυξημένες τιμές των καυσίμων, θα στηρίξουν τα πρόγραμμα στέγασης, εκπαίδευσης και υγείας.

Για να προλάβει τυχόν αντιδράσεις ο Μαδούρο χρύσωσε το χάπι της αύξησης της βενζίνης, με αύξηση 20% στους χαμηλούς μισθούς από την 1η Μαρτίου. Πάντως την τελευταία φορά που επιχειρήθηκε αύξηση της τιμής της βενζίνης στη Βενεζουέλα, ξέσπασε τεράστιο κύμα βίαιων διαδηλώσεων με εκατοντάδες νεκρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση