GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλέφαντος: Αν άφηνε την ΑΕΚ με 9, θα έπεφτε ξύλο μέχρι το πρωί!

Έξαλλος Αλέφαντος στο SportDog με τον ρέφερι: "Αυτή η διαιτησία σε τοπικό πρωτάθλημα, θα έκανε δύο χωριά να δέρνονται! Μου θύμισε ...Χ...


Έξαλλος Αλέφαντος στο SportDog με τον ρέφερι: "Αυτή η διαιτησία σε τοπικό πρωτάθλημα, θα έκανε δύο χωριά να δέρνονται! Μου θύμισε ...Χίτλερ!" – Κράξιμο σε Σίλβα για Φορτούνη!

Για τον Πογέτ από τα πρώτα ματς είπα ότι αυτός είναι καλός προπονητής σε αντίθεση με τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Και σταθερά έλεγα μετά ότι μου αρέσει ο Πογέτ για τα κυβικά της ΑΕΚ. Εδώ όμως δεν μπορώ να μη σταθώ σε ορισμένα άλλα πράγματα...

Χαλάγανε τον κόσμο για τη διαιτησία και τον Ολυμπιακό, αλλά εγώ είδα στο πιο σημαντικό ματς της χρονιάς -διότι μόνο αυτό το ματς έμενε που κινδύνευε ο Ολυμπιακός να χάσει το ρεκόρ του αήττητου- μία διαιτησία που αν γινόταν σε τοπικό πρωτάθλημα θα έκανε δύο χωριά να δέρνονται! Μου θύμισε ...Χίτλερ!

Αν ο διαιτητής άφηνε την ΑΕΚ με 9 παίκτες και πέναλτι εις βάρος της, θα έπεφτε ξύλο μέχρι το πρωί. Δεν θυμάμαι τον Ολυμπιακό ποτέ να έχει αφήσει αντίπαλό του σε ντέρμπι με 9 παίκτες και με πέναλτι. Ψάχνω στην πρώτη φάση με τον Μποτία να δω τι έγινε, και δεν βλέπω. Πού είναι η κόκκινη; Και μετά στο πέναλτι, ο Βάργκας έχει μπει μέσα στην περιοχή.

Είδα μία διαιτησία εκδικητική για τον Ολυμπιακό, είδα όμως και λάθη του προπονητή του Ολυμπιακού. Θα τα πω παρακάτω.

Όσο το ματς παιζόταν 11 με 11 ήταν εμφανής η ανωτερότητα του Ολυμπιακού. Και δεν έβλεπα την ΑΕΚ να κυνηγάει τη νίκη, ούτε να μπορεί να κάνει γκολ.

Ο Σίλβα πρέπει να αλλάξει τακτική με τον Φορτούνη. Τι έχει με τον Φορτούνη; Όλο με τον Φορτούνη ασχολείται, με τον καλύτερο παίκτη στην Ελλάδα. Σπάσιμο του κάνει; Με τον παραμικρό τον κάνει αλλαγή. Δεν υπήρχε ο Ιντέγε στο ματς! Είδατε κανέναν Ιντέγε; Συνεχόμενο ματς σερί που είναι ανύπαρκτος. Και αντί να βγάλει τον Ιντέγε, βγάζει τον Φορτούνη. Με δύο ανύπαρκτους έπαιζε μέσα ο Ολυμπιακός, τον Ιντέγε και τον Σεμπά. Βγήκε ο Φορτούνης και κόπηκε το κέντρο του Ολυμπιακού στα δύο, ο μόνος παίκτης στο κέντρο που έχει ταχύτητα.

Ο Ιντέγε δεν μπορεί να κοντρολάρει την μπάλα, πόσες φορές θα το πω. Του δίνεις την μπάλα και του φεύγει στα 3 μέτρα. Μην περιμένεις ποτέ να κάνει προσωπική ενέργεια να περάσει ένα-δύο παίκτες. Εγώ θα έπαιζα σε αυτό το ματς με τον Φορτούνη και τον Τσόρι, να βάλουν την μπάλα κάτω.

Όλοι οι αντιολυμπιακοί πανηγύριζαν και είδαν τον διαιτητή καλό. Άμα έβγαζε άλλους δύο παίκτες του Ολυμπιακού θα τον έβλεπαν ως τον καλύτερο διαιτητή του κόσμου. Εγώ δεν θέλω ποτέ να παίξει ντέρμπι ο Ολυμπιακός και να έχει ο αντίπαλός μου 2 αποβολές και πέναλτι εις βάρος του. Δεν το θέλω, όχι να το πανηγυρίσω κιόλας. Κι άμα είσαι ακριβοδίκαιος διαιτητής γιατί δεν δίνεις επανάληψη στο πέναλτι αφού ο Βάργκας είχε μπει μέσα στην περιοχή.

Στεναχωρήθηκα γιατί έχασε ο Ολυμπιακός το αήττητο. Αφού δεν το έκανε φέτος, δεν ξέρω πότε θα το κάνει. Έπρεπε να δώσει μάχη ο προπονητής να μη χαθεί το αήττητο. Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Αντίθετα ο Πογέτ το πάλεψε σκυλίσια, ρίσκαρε, κυνήγησε τη νίκη όταν βοηθήθηκε από την εξέλιξη με τη διαιτησία. Δεν κοιμόταν ο Πογέτ και έγινε ήρωας τώρα των ΑΕΚτσήδων και όλων των αντιολυμπιακών.

Χτύπησε και ο Πάρντο, όλα στραβά του πήγαν του Ολυμπιακού. Ενώ φαινόταν στο πρώτο ημίχρονο η ανωτερότητά του ως ομάδα και έλεγες ότι δέκα ώρες να έπαιζαν, δεν θα έχανε ο Ολυμπιακός, από τη μία η διαιτησία και από την άλλη τα λάθη του Σίλβα, συν την ατυχία, έφεραν τούμπα το ματς. Περισσότερα δεν θέλω να πω γιατί είμαι τσατισμένος και δεν θέλω να μετανιώσω για τα λόγια μου έπειτα.

ΘΕΜΗΣ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση