GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

AYTO HTAN το μεγάλο μυστικό του Παντελίδη!

Για έναν άνθρωπο σεμνό, μετρημένο και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο, κάνουν λόγο φίλοι και γνωστοί της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη. ...

Για έναν άνθρωπο σεμνό, μετρημένο και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο, κάνουν λόγο φίλοι και γνωστοί της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη.
Μια πτυχή της προσωπικότητας του Παντελή Παντελίδη, η οποία δεν ήταν γνωστή, αποκαλύφθηκε μετά τον τραγικό θάνατο του δημοφιλούς καλλιτέχνη σε τροχαίο δυστύχημα.
"Βοηθούσε οικονομικά άνεργους της γειτονιάς. Μάθαινε ότι έχουν ανάγκη από χρήματα κάποιοι και έστελνε φάκελο με μοναδική προϋπόθεση να μην μάθουν οι οικογένειες από ποιον είναι", επεσήμανε η Μαίρη Τζίκα, γειτόνισσα της οικογένειας Παντελίδη, στη Νέα Ιωνία.

"Δεν ήθελε προστασία και μπράβους. Είχε κατακτήσει όλο τον λαό λόγω του ότι ένιωθε στο πετσί του την φτώχεια. Εύγε για το ήθος και το ανάστημα του. Καλό παράδεισο, αν και δεν έχει φύγει από μακριά μας", ήταν τα λόγια του Ιωάννη Παπαδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση