GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απομονωμένο θέλουν να εμφανίζουν τον πρόεδρο Bashar Al Assad... τα ΜΜΕ

Δαμασκός: Ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Λ ευκορωσίας  Karpenko Igor Vasilievic , με τον πρόεδρο της Συρίας Bashar Al ...

Δαμασκός: Ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Λευκορωσίας  Karpenko Igor Vasilievic, με τον πρόεδρο της Συρίας Bashar Al Assad...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Μια νέα εκστρατεία έχουν ξεκινήσει τα δυτικά ΜΜΕ και θέλουν να...
εμφανίζουν απομονωμένο τον πρόεδρο της Συρίας Bashar Al Assad...
Σ' αυτή την κατεύθυνση και τα εγχώρια, που ακόμη δεν έχουν χωνέψει την ήττα της "πολιτισμένης" δύσης, μέσω της "αραβικής άνοιξης made in USA", αλλά και την απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα, μαζί με την επιβολή εμπάργκο, από τον υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Αβραμόπουλο (τι ειρωνεία... σήμερα Επίτροπος στην Ε.Ε. για το έγκλημα υποστήριξης των φονιάδων αποκεφαλιστών στη Συρία, που διέπραξε στην πρώτη γραμμή ο ίδιος -πολιτική που ακολουθεί με "συνέπεια" κι η κυβέρνηση Τσίπρα, με τον Κοτζιά.
Φυσικά, οι δημοσιογράφοι ξεχνούν τις τότε δηλώσεις του κ. Αβραμόπουλου, περί πτώσης της εκλεγμένης δημοκρατικά κυβέρνησης της Συρίας  και τις ευχές να "εκδημοκρατιστεί" σύντομα η Συρία -υπόθεση ημερών ήταν για τον "πολιτικό" Αβραμόπουλο-, από αυτούς που δολοφόνησαν 300.000 και πλέον Σύρους πολίτες, κατέστρεψαν Ελληνορθόδοξα μνημεία και εκκλησίες, κατέστρεψαν μνημεία πολιτισμού ανεκτίμητης αρχαιολογικής αξίας και προκάλεσαν αυτό το τσουνάμι των προσφύγων.
Κανείς δημοσιογράφος και ΜΜΕ -με εξαίρεση τις εφημερίδες "Ριζοσπάστη" και "Λαϊκό Δρόμο"- δεν υπενθυμίζουν σήμερα που "ανησυχούν" όλοι για το "προσφυγικό" τα εγκλήματα των δεξιών κυβερνήσεων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), αλλά και της "πρώτη φορά αριστερά" των Τσίπρα-Κοτζιά, που τάχθηκαν και συνεχίζουν σήμερα να υπερασπίζονται την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας, αλλά και τις χώρες λακέδες των ιμπεριαλιστών (Τουρκία, Ισραήλ, Σαουδική Αραβία, Κατάρ...).
"Ξέχασαν" τα εγχώρια ΜΜΕ και δημοσιογράφοι, πως ο εξαφανισμένος σήμερα υπουργός των Εξωτερικών Κοτζιάς -τώρα που το "προσφυγικό" σφίγγει τη θηλειά στο λαιμό της Ελλάδας-, έσερνε πρώτος τον χορό, με αγκαζέ τον Τούρκο ομόλογό του κι εγκληματία πολέμου, στη σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ, ακριβώς στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, εκεί που τότε -τις ίδιες ημέρες- ξεκίνησαν τα ανθρωπόμορφα κτήνη του χαλιφάτου με τις "ευλογίες" της δύσης (εκπαιδεύτηκαν, εξοπλίστηκαν σε στρατόπεδα της Τουρκίας, με στρατιωτικούς συμβούλους από ΗΠΑ και Ισραήλ) και κατέλαβαν την Παλμύρα... τραγουδώντας "We Are the World"!
Δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν από την ανείπωτη χαρά της κατάληψης της Παλμύρας, από τους μισθοφόρους τους φονιάδες!
Τότε η δύση είχε σίγουρη τη νίκη των "εκδημοκρατιστών" της Συρίας και πανηγύριζαν με αλαζονεία οι ΥΠΕΞ... τον διαμελισμό της Συρίας...
Όμως, το αίτημα προς τη Ρωσία για βοήθεια, την νόμιμης και δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης της Συρίας, δεν ήταν στους σχεδιασμούς κι ούτε το είχαν προβλέψει, οι "πολιτισμένοι" δυτικοί νεοαποικιοκράτες και οι κολαούζοι τους.
Τότε, ο Ερντογάν ήταν σουλτάνος, κυρίαρχος και δεν είχε εξαπολύσει το όπλο "πρόσφυγες", σε στενή συνεργασία με το 4ο Ράιχ... Το χρησιμοποίησαν όταν η Συρία της ηρωικής αντίστασης του λαού της, άρχισε την αντεπίθεση της απελευθέρωσης από το χαλιφάτο.
Στα καθήκοντα των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων σε διατεταγμένη υπηρεσία και η απόκρυψη ειδήσεων που δεν "δένουν" με την πολιτική του διευθυντηρίου.
Ο "απομονωμένος" πρόεδρος Bashar Al Assad -έχουμε και "αναλυτές" σε διατεταγμένη υπηρεσία, που διαρρέουν την εγκατάλειψη της Συρίας από τη Ρωσία και το Ιράν-,  δέχθηκε την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Λευκορωσίας  Karpenko Igor Vasilievic, ο οποίος του παρέδωσε επιστολή του προέδρου της Λευκορωσίας Alexander Grigoryevich Lukashenko (ανήκει στο Κομμουνιστικό κόμμα), στην οποία επιστολή εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη του στον πρόεδρο Assad και την Αραβική Δημοκρατία της Συρίας, στον "αγώνα που διεξάγουν εναντίον της τρομοκρατίας..." και πως "αυτός ο αγώνας συσπειρώνει όλα τα κράτη που αντιστέκονται στη δυτική επέμβαση εναντίον της κυριαρχίας τους... ανοίγει νέους δρόμους στη Μέση Ανατολή και στον κόσμο ολόκληρο".
Έτσι, ο φίλος και σύντροφος Ouday Ramadan, από την Αδέσποτη κι Αδούλωτη Δαμασκό, μου επισημαίνει: "Όταν βλέπω τους κομμουνιστές των ανατολικών χωρών και κάνω αντιπαραβολή με ορισμένους κομμουνιστές της δύσης... μου πρήζονται οι όρχεις".

Ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Λευκορωσίας  Karpenko Igor Vasilievic, με τον πρόεδρο της Βουλής της Συρίας...

Ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Λευκορωσίας  Karpenko Igor Vasilievic, με τον Μεγάλο Μουφτή της Συρίας Ahmad Badreddin Hassoun...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση