GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λένε Κοντού και Κωνσταντίνου για την επιστροφή του έγχρωμου "Αντωνάκη" - BINTEO

50 χρόνια μετά την προβολή της η ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», με τη βοήθεια της τεχνολογίας αποκτά χρώμα αφήνοντας άναυδους...


50 χρόνια μετά την προβολή της η ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», με τη βοήθεια της τεχνολογίας αποκτά χρώμα αφήνοντας άναυδους τους πάντες και κυρίως τους πρωταγωνιστές της, Μάρω Κοντού και Γιώργο Κωνσταντίνου.
«Δεν ξέρω τι αίσθηση θα αφήσει η έγχρωμη αυτή ταινία, γιατί και ως ασπρόμαυρη ήταν σπουδαία», αναφέρει η Μάρω Κοντού.
«Έχω ανυπομονησία, έχω περιέργεια έχω αναμνήσεις από εκείνα τα γυρίσματα, ήταν ένα γλέντι για εμάς αυτή η ταινία. Την αγαπήσαμε και την αγαπάμε ακόμη», συνεχίζει η σπουδαία ηθοποιός.
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κωνσταντίνου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το είδα και έμεινα έκπληκτος, γιατί πραγματικά πρόκειται για το ωραιότερο λίφτινγκ που έχω δει ποτέ μου. Είναι τόσο φυσικά τα χρώματα, σαν να γυρίστηκε έγχρωμη. Ήταν μια πολύ ωραία εποχή, υπάρχει νοσταλγία για την αθωότητα εκείνης της εποχής».
H ταινία θα παρουσιαστεί στο κοινό την Τρίτη 1η Μαρτίου.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα δήλωσαν η πρωταγωνιστές για την επιστροφή της ταινίας.

Δείτε το βίντεο από το ΜEGA:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση