GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO. Κ. Χρυσόγονος (ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): «Δεν τα καταφέραμε!»

«Τον Ιανουάριο πράγματι υπήρχε μία αισιοδοξία ότι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε κάποια πράγματα στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές» ανέ...

«Τον Ιανουάριο πράγματι υπήρχε μία αισιοδοξία ότι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε κάποια πράγματα στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές» ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Αποδείχθηκε ότι δεν μπορούσαμε να τα καταφέρουμε».

Αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών σημείωσε ότι «πρέπει να βρεθούν λύσεις κοινής αποδοχής μεταξύ της κυβέρνησης και των αγροτών». «Οι απαιτήσεις των αγροτών, έτσι όπως έχουν διατυπωθεί, είναι μαξιμαλιστικές. Πρέπει να βρεθεί μία λύση που να είναι βιώσιμη και για τη μία και για την άλλη πλευρά» πρόσθεσε ο Κώστας Χρυσόγονος.

Σχολιάζοντας το άρθρο – φωτιά του Πολ Τόμσεν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε: «Είναι προφανές ότι η Ελλάδα μετά από 8-9 χρόνια ύφεσης είναι αδύνατον να πετύχει πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι δανειστές και να προσαρμοστούν σε πιο ρεαλιστικούς όρους».

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση