GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το βίντεο της ΓΣΕΕ για την απεργία...

ΓΣΕΕ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ 2016 Όλοι και όλες στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 4 Φλεβάρη!


ΓΣΕΕ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ 2016
Όλοι και όλες στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 4 Φλεβάρη!

1 σχόλιο

  1. Ο ‘’ψυχογιός’’ της χούντας Αλέξης, σταλινίζει από μίσος για προδοσία..
    =====================================================================
    *Μετά την πολιτική και ανθελληνική ΑΠΑΤΗ του Καραμανλή και τη χρεοκοπία της οικονομίας, μετά την ανατροπή και προδοσία της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, μετά την ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ της εξουσίας από τους προδότες και αποστάτες Σαμαρά και Βενιζέλο, ένας άλλος ‘’απρόσμενος’’ και χωρίς ..’’φώτα’’ πολιτικάντης, ξεπήδησε από το μόνιμο σκοτάδι της αριστερής δεξαμενής του ‘’πεσμένου και ιδεολογικά τείχους’’ της ντροπής και της απανθρωπιάς.
    *Ο μικρός και άεργος Αλέξης, ο σύγχρονος ‘’Λορδος Βύρων’’ της ψεύτικης φιλελληνικής … ψυχής και αγγλο- σταλινικής σκοπιμότητας, ο ψυχογιός της Χούντας και της διαπλοκής ξεπήδησε μέσα από τον ‘’ χουντικό και συμβιβασμένο πατρικό πλουτισμό’’ να σώσει τον εαυτόν του από την μοναξιά και τους έλληνες από την καπιταλιστική δυστυχία.
    *Εξαπάτησε το λαό ο Αλέξης, και ‘’ΕΚΛΕΨΕ’’ την ψήφο και την πολυθρόνα.
    *Διέλυσε την Ελλάδα ο Αλέξης, για να κάνει πρόεδρο τον Πάκη, Πρόεδρο της Βουλής τη Ζωή και υπουργό άμυνας τον καΜένο εντελώς,
    *ισοπέδωσε κάθε προοδευτική ιδεολογική διαφορά και ‘’ταύτισε’’ τους αγώνες της εθνικής αντίστασης να μοιάζουν με αναρχικές καταλήψεις και καταστροφές των γνωστών-αγνώστων κουκουλοφόρων,.
    *ΣΗΜΕΡΑ, απέδειξε ότι σκεπτόταν αν δεν ’’λυγίσουν’’ οι χιλιοϋβρισμένοι δανειστές και προκειμένου να μην αποκαλυφθεί ο επικίνδυνος τυχοδιωκτισμός του, να προβεί ‘’ιδεολογική ανατροπή’’ και προδοσία όπως και ΕΚΑΝΕ, θέτοντας σε θανάσιμο κίνδυνο την ίδια την υπαρξιακή μας υπόσταση, αφού το δίλημμα ήταν ‘’καλυμμένη ΑΠΑΤΗ’’ !!!!
    *Όπως απεδείχθη, φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί ‘’συνδιαλέγονται’’ από κοινού για το ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ της ‘’αριστεράς’’ ενθυμούμενοι ο καθένας χωριστά τα όσα υποσχόταν και ‘’έταζε’’ ο Αλέξης στον λαό μέχρι να τον εξαπατήσει και να του κλέψει την ψήφο.
    *Ενας κοινός ψεύτης και συκοφάντης είναι ο Αλέξης , όπως είναι και ο συνεργάτης του ακροδεξιός καΜένος εντελώς.
    *Απέδειξαν , επί ΟΚΤΩ μήνες την αυθύπαρκτη ανικανότητά τους , την σπατάλη τους και την επικίνδυνη ‘’επένδυση’’ να παραμείνουν στην εξουσία σαν άλλοι ..Καλλιγούλες.
    *Αλήθεια, υπάρχει κανείς που έχει εμπιστοσύνη στους ‘’αντιμνημονιακούς’’ πρώην συναδέλφους του Αντώνη?
    *Η κατάντια των τραπεζών είναι ΔΕΙΓΜΑ γραφής του ειδικού βάρους των ακροδεξιο-αριστερών.
    *Η κατάντια της οικονομίας αντικατοπτρίζεται στα τρομαγμένα βλέμματα των μανάδων που κοιτούν με απόγνωση, το αβέβαιο ‘’αύριο’’ μιας χώρας, που ‘’κυβερνιέται ‘’ σήμερα, από καΜένους μπολσεβίκους χουντόφρονες.
    *Όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά του το ιταλικό περιοδικό «Panorama», το μέλλον της Ελλάδας εξακολουθεί να κρέμεται από μια κλωστή».
    *Σχολιάζοντας, δε, τη συμπεριφορά του πρωθυπουργού επί πολλούς μήνες και την εξαπάτηση και παραπληροφόρηση του λαού , υπογραμμίζει πως «ο εμπρηστής Τσίπρας έμεινε μόνο στα λόγια. Σε δύο μήνες είχε υποσχεθεί τόσα πολλά, κράτησε λίγα και πήρε ακόμη λιγότερα. Αλίμονο στο λαό της Ελλάδας που ψήφισε τέτοιους ‘’αριστερούς’’ συγκυβερνήτες με τους ακροδεξιούς».

    N Bράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση