GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση Μαξίμου για τους αγρότες μετά την παραγγελία της Κουτζαμάνη

Ρύθμιση η οποία θα θεσπίζει την υπό όρους παραγραφή των πλημμελημάτων παρακώλυσης των συγκοινωνιών προωθεί η κυβέρνηση, διατυπώνοντας με ...


Ρύθμιση η οποία θα θεσπίζει την υπό όρους παραγραφή των πλημμελημάτων παρακώλυσης των συγκοινωνιών προωθεί η κυβέρνηση, διατυπώνοντας με αυτόν τον τρόπο διαμετρικά αντίθετη άποψη σε σχέση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη που ζήτησε παρέμβαση των κατά τόπους εισαγγελικών αρχών, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν συντελείται το συγκεκριμένο αδίκημα  λόγω των μπλόκων των αγροτών.

"Η Κυβέρνηση κατανοεί τον κοινωνικό χαρακτήρα των κινητοποιήσεων των αγροτών και άλλων επαγγελματικών ομάδων και πιστεύει πάντοτε ότι η ποινική καταστολή πρέπει να είναι μόνο ένα έσχατο μέσο παρέμβασης ενώπιον των διαταραχών της ζωής των πολιτών" επισημαίνεται σε ανακοίνωση της γενικής γραμματείας του Πρωθυπουργού. 

"Επίσης θεωρεί ότι ο διάλογος είναι ο αποτελεσματικότερος όλων τρόπος αποκατάστασης της κοινωνικής ειρήνης. Στο πλαίσιο αυτό το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων πρόκειται άμεσα να εισαγάγει ρύθμιση, η οποία θα θεσπίζει την υπό όρους παραγραφή των πλημμελημάτων παρακώλυσης των συγκοινωνιών που έχουν τελεστεί ως τώρα" σημειώνεται στη συνέχεια της ανακοίνωσης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση