GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΚΛΗΡΗ επίθεση (εκ των έσω) σε Καρχιμάκη και Πετσάλνικο γιατί συναντήθηκαν με τον Καμμένο...

Το παρακάτω επιθετικό άρθρο δημοσιεύτηκε στο site thecaller που απηχεί τις απόψεις του πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ Θ. Μωραΐτη ο οποίο...

Το παρακάτω επιθετικό άρθρο δημοσιεύτηκε στο site thecaller που απηχεί τις απόψεις του πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ Θ. Μωραΐτη ο οποίος είχε προσχωρήσει στο ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου, μαζί με τους Μ. Καρχιμάκη, Φ. Πετσάλνικο και Γρ. Νιώτη, αλλά στη συνέχεια το εγκατέλειψε και πήρε θέση δίπλα στην Φώφη Γεννηματά. Μέχρι τώρα φερόταν πάντως να μεσολαβεί για την επαναπροσέγγιση των δύο πλευρών...

Τίτλος του άρθρου: To “de facto” ξέπλυμα του πολιτικού που θέλει να βάλει τον Παπανδρέου φυλακή.
«Την ώρα που ο Παπανδρέου δικαιώνεται για όλες τις επιλογές του, δεν υπάρχει κάποιος να ζητήσει τον λόγο στον αρχισκυλευτή, στον αρχικάπτεν της χυδαιότητας και της συκοφαντίας (εναντίον του Παπανδρέου) Καμμένο για όσα έχει πει έξι χρόνια τώρα. Αν υπάρχει ένας λόγος να ζητήσει κάποιος “special”… θεσμική συνάντηση από αυτό το κινητό πολιτικό όνειδος δεν είναι για του ζητήσει “διαβεβαιώσεις για εθνικά θέματα”, ούτε για να συζητήσει “θέματα ανάπτυξης”. Είναι για να τον ρωτήσει : Καλά ρε, ακόμα δεν έχεις τσίπα πάνω σου και να ζητήσεις μισή συγνώμη»

Αλήθεια τι ακριβώς είχαν στο μυαλό τους οι κ. κ Πετσάλνικος, Καρχιμάκης και Νιώτης όταν αποφάσισαν να πάνε να συναντήσουν τον άνθρωπο που πρωταγωνίστησε όσο κανείς στη συκοφάντηση, στην σκύλευση του Γιώργου Παπανδρέου;

Αλήθεια, πώς ένιωσαν σφίγγοντας το χέρι του πολιτικού που «ψέκασε με θεωρίες συνωμοσίας την κοινωνία για τον «προδότη, απατεώνα, δοσίλογο, έμμισθο broker των διεθνών τοκογλύφων, νεοταξίτη» Παπανδρέου «, που «συνειδητά μας έβαλε στο μνημόνιο, που τ΄αρπαξε από τα cds» και «πρέπει να δικαστεί και να πάει φυλακή».

Του είπανε τίποτα γι αυτά ; Και αυτός τι απάντησε; Μήπως ήπιαν “νερό και αλάτι” να ξεχαστούν;

Ικανοποιήθηκαν που από το βήμα της βουλής μετά ο Κάμμενος… μνημόνευσε τη συνάντηση τους και τους απέδωσε μάλιστα και… πολιτικό ηθικό πλεονέκτημα; Του δώσανε τέτοιο δικαίωμα; Μήπως να γίνει ο Καμμένος και “Πάπας” της παράταξης;

Ο Καμμένος βγήκε αμέσως στη βουλή και χρησιμοποίησε τη συνάντηση γιατί απλά αυτός είναι ο Καμμένος, ένα πολιτικός τυχοδιώκτης που αυτή την εποχή ψάχνει “προθύμους ή θύματα” για να “ξεπλυθεί” και να το παίξει πολιτικός… εθνικού διαμετρήματος! Αυτός ο… “πρύτανης” του εθνικού διχασμού!

Μέσα από τη συνάντηση αυτή ο Καμμένος βρήκε μια ακόμη ευκαιρία να ξεπλύθεί και να παραδόθεί τίμιος, αμόλυντος και εθνική υπουργάρα των πέντε ηπείρων και των πέντε θαλασσών ο οποίος συναντάται (αμαλάχει) με στελέχη κόμματος (μέλη συμμορία τους έχει χαρακτηρίσει, δείτε μετά το βίντεο) του οποίου τον πρόεδρο θέλει να κλείσει φυλακή (και δεν τρέχει και τίποτα που τα πε).

Και τα πε, και δεν τα παίρνει πίσω και του ζητάνε και συνάντηση!! Ότι πρέπει για το ακροατήριο που έχει δηλητηριάσει τόσα χρόνια με τις… μπανανοθεωρίες συνομωσίας του.

Ήθελαν – λέει – να μεταφέρουν το μήνυμα του Δήμου Ρόδου… Ήταν – λέει – θεσμική συνάντηση! Μάλιστα… Μόνο που ο Κάμμενος δεν είναι οποιοσδήποτε υπουργός… Τι να κάνουμε!

Είναι προφανές βέβαια οτι… του τρίξανε τα δόντια. Και ο Καμμένος έγινε αρνάκι και έλαβε πολύ σοβαρά υπόψη αυτά που ειπώθηκαν από τους συνομιλητές του! Όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες συναντήσεις που δεν έχουν κανένα νόημα και στήνονται για τη φωτογραφία. Πόσο μάλλον όταν είναι συνάντηση με τον Καμμένο!

Στο τέλος του ρεπορτάζ(;) που κυκλοφορεί ολοκληρώνεται η de facto «αγιοποίηση» του Καμμένου : «Ο ΥΕΘΑ… διαβεβαίωσε ότι ο σχεδιασμός των περιπολιών θα περιλαμβάνει και όλο το χώρο του Νότιου Αιγαίου, αναπτύσσοντας την αναγκαία «ομπρέλα» ελέγχου προσφύγων και μεταναστών».

Αφού το διαβεβαίωσε ο Καμμενος όλα οκ! Και ας διαφημιστεί “η διαβεβαίωσή του” για να ηρεμήσουν οι Ροδίτες… Ναι, πλέον οι Ροδίτες θα κοιμούνται ήσυχοι μετά τις διαβεβαιώσεις που έδωσε μέσω των τριών ο Καμμένος…

Η κίνησή τους φυσικά έχει προκαλέσει σάλο και πολλά αρνητικά σχόλια στον χώρο των παπανδρεικών σε όλη την Ελλάδα. Άλλοι πιο φωναχτά… άλλοι λιγότερο…

Την ώρα που ο Παπανδρέου δικαιώνεται για όλες τις επιλογές του, δεν υπάρχει κάποιος να ζητήσει τον λόγο στον αρχισκυλευτή, στον αρχικάπτεν της χυδαιότητας και της συκοφαντίας (εναντίον του Παπανδρέου) Καμμένο για όσα έχει πει έξι χρόνια τώρα.

Αν υπάρχει ένας λόγος να ζητήσει κάποιος “special”… θεσμική συνάντηση από αυτό το κινητό πολιτικό όνειδος δεν είναι για του ζητήσει “διαβεβαιώσεις για εθνικά θέματα”, ούτε για να συζητήσει “θέματα ανάπτυξης”.

Είναι για να τον ρωτήσει : “Καλά ρε, ακόμα δεν έχεις τσίπα πάνω σου και να ζητήσεις μισή συγνώμη” .

ΥΓ1. Αλήθεια να ρωτήσω “είναι ο Κάμμενος ο καλύτερος υπουργός της κυβέρνησης;”
ΥΓ2. Μήπως να κανονιστεί και ένα.. θεσμικό ραντεβού με τον Φαλτσιανί;

ΥΓ. 3 Παρακάτω δυο βίντεο του «θεσμικού» (πλέον) Π. Καμμένου που προφυλάσσουν και δεν σκυλεύουν την μνήμη και την λογική.

4 σχόλια

  1. Αχ βρε Πάνο μου πάλι, ήπιες νερό της ‘’λησμονιάς’’ ??

    Ξύπνα Πάνο, μας κλέβουνε την ‘’Ακρόπολη’’ της έβαλαν …ρόδες!
    που ήσουνα στην Ικαρία της πεθεράς σου, και εμείς νομίζαμε ότι είχες πάρει ..άδεια για να πιάσεις..γεμάτα. Και σου πήρε και λεφτά για τα παιδιά, για τα εγγόνια της, είναι δυνατόν, μήπως λες ψέματα, μήπως δεν θυμάσαι τι έπρεπε να πείς ???
    Αλλά εσύ είχες πάει για..πατάτες στο διπλανό οικόπεδο?
    *Αχ βρέ πανούλι μου, παλληκάρι μου, λοκατζή μου εσύ. Πότε κτίστηκε και πότε λειτούργησε για ΠΡΩΤΗ φορά το… ξενοδοχείο???
    *Και η επιθεώρηση πότε ήλθε και τι κοίταξε??? ΤΟ ΙΚΑ τι λέει, και οι καταστάσεις του ΦΠΑ που είναι? Υπάρχουν? Από πότε …υπάρχουν?? Ο εργολάβος που το έκτισε τι λέει? *Ο Αλβανός τελικά πήρε τα λεφτά που του χρώσταγες,??
    *Δείξτα όλα ρε πανούλι μου, που σε λένε καβουρομάνα και τσιγκούνη. Πές τους πως όλα τα κοψίδια και τις μπριζόλες τις πλήρωσες όλες και με..ΤΟΚΟΥΣ ???
    *Εσύ που σκάβεις τον λάκκο των άλλων και όλο πρώτος μέσα πέφτεις.
    *Αχ βρε οικονομικέ υπολογιστή που αγοράζεις ανταλλακτικά φτηνά και τα πουλάς ακριβά.
    *Αχ βρε πανούλι μου, πως μπορείς και τα "κρατάς" όλα στο μυαλούλι σου(;) και δεν...χάνεσαι στη μέση της θάλασσας.
    *Αχ παλικάρι μου που κάναμε χρυσά μάτια(αυγά:) να σε δούμε.
    *Φαντάρος ήσουνα, ή ο ΡΑΜΠΟ? Βουλευτής ήσουνα ή ο Σούπερ μαν ;
    *Άδειες κάργα από το στρατό ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ κι ούτε μια φωτογραφία με τα ρούχα της τιμής, κοπάνα(άρρωστος) όταν ψηφιζόταν κάποιο νομοσχέδιο που σε αποκάλυπτε( λόγω εκτάκτου προσωπικού κωλύματος δεν μπορεί να παραστεί στην ψηφοφορίας για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος και ότι εάν ήτο παρών θα ψήφιζε υπέρ της κύρωσης της συνθήκης).
    *Παράσημα από το Σαρκοζύ, κι ούτε μια …φωτογραφία έτσι για τα κακό μάτι?
    *Μόνο στο ‘’ξένο’’ σκάφος έβγαζες φωτογραφίες ρε πανούλι μου?
    *Εσύ που έπιανες όλους τους κακούς και τους έριχνες στον ωκεανό του ..μεσονυκτίου.
    *Εσύ που έμπαινες στο Κουζινάδικο και τρέμανε τα μηχανήματα και τα τζάμια τους !
    *Και έπαιξες και έχασες και τόσα εκατομμύρια όπως δηλώνεις. Τόσα λεφτά ρε πανούλι μου που υπάρχουνε; Εγώ ζαλίζουμε και να τα ...γράψω κι εσύ έχασες τόσα και ούτε ...δάκρυσες;
    *Τότε τι έλεγε αυτός ο Μάκης ότι τον πήρες στο λαιμό σου. Καλά βρε Πανούλι μου, τόσο δυνατός είσαι που σήκωσε το Μάκη και τον πήγες βόλτα στο...λαιμό σου;
    ***Ρε πανούλι , τι κακιά η πεθερά σου. Να σου παίρνει λεφτά για να φιλοξενήσει τα ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΗΣ????
    Καλά είσαι τόσο βλάκας, ή ΕΜΕΙΣ είμαστε έξυπνοι που γελάμε με τις μαλακίες που γράφεις?
    *Πανούλι μου κοιμήσου και είμαστε εμείς εδώ για σένανε . Μάλλον ανάποδα το έγραψα. Έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΛΙ (αφιερωμένο εξαιρετικά)

    Αυτό το παιδί το λυπάμαι!
    Μεγάλωσε ανάμεσα στο "Γκαούρ -Ταρζάν " και στο παιδί φάντασμα το
    "Γιώργο Θαλάσσης" !
    Μέσα στο μικρό και αβασάνιστο ..μυαλουδάκι του στήσανε χορό. Ο Γιώργος Θαλάσσης και ο Γκαούρ- Ταρζάν .
    Ο ένας κυνηγούσε τους Γερμανούς και κατέστρεφε ότι ήταν δικό τους.
    Ο άλλος κυνηγούσε τους γορίλες και τους Άγγλους, μέσα στα δάση της..θάλασσας έβλεπε τους καρχαρίες να μαλώνουν με τα λιοντάρια και οι πίθηκοι να ζητωκραυγάζουν: Πήδα πάνω αρχηγέ!
    Έπαιρνε φόρα ο λευκός καρχαρίας από τη μια μεριά και ο λευκός ρινόκερος από την άλλη και στη μέση ο Έλληνας Γκαούρπανος να προσπαθεί να τους ..χωρίσει !
    Πήδαγε ο ένας, έτρεχε να κρυφτεί στο δάσος ο ..καρχαρίας και ξαφνικά παρουσιαζότανε μπροστά του ο Ανδρέας όλων των Ελλήνων πλήν του Πάνου και του Μητσοτάκη.
    Άφριζε ο Πάνος από το κακό του όταν έβλεπε τον Ανδρέα μπροστά του, γιατί φοβόταν ότι θα του ξαναχάριζε άλλη μία πιπίλα , που ο Πάνος νομίζοντας πως είναι καραμέλα την ..έφαγε !
    -Τι έκανες εκεί μικρέ; του είπε ο Ανδρέας κρατώντας στο χέρι του ένα..κεραυνό!
    - Τίποτε κύριε Ανδρέα ,απάντησε ο μικρούλης Πάνος. Έφαγα την καραμέλα που μου δώσατε.
    -Μα αυτό δεν ήταν καραμέλα του απάντησε ο Αντρέας γελώντας. Αυτό ήταν η νέα σου πιπίλα.
    -Μα εγώ την πέταξα την πιπίλα απάντησε ο Πάνος.
    = Κρίμα πανούλη , γιατί εσύ την πιπίλα θα την έχεις ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ! είπε ο Αντρέας και εξαφανίστηκε.
    Έσκαγε στο κλάμα από τότε ο Πάνος όταν σκεπτόταν ότι θα έπρεπε να έχει μία πιπίλα συνέχεια στο στόμα του.
    Αναρωτιέται με μανία ,πως ο Ανδρέας τον κατάλαβε ότι θα ήταν με μια πιπίλα πάντοτε στο,,,χέρι του.
    Κι έτσι πήρε τη μεγάλη απόφαση.
    Θα έκοβε την πιπίλα.
    Κοίταξε το ημερολόγιο: " 17 Νοέμβρη" !!!
    Πήρε το μαχαίρι και είπε θα σε κόψω στα δύο ..πιπίλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ‘’ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗ ΔΑΝΤΗ’’….
    ============
    Ο επικεφαλής διευθυντής της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) Βάλτερ Ράντερμαχερ ήταν εξαιρετικά αποκαλυπτικός για την κατάσταση που επικρατούσε την περίοδο 2004 – 2009 σε σχέση με τα στοιχεία που έδινε η Ελλάδα για την κατάσταση της οικονομίας, ενώ ταυτόχρονα υπερασπίζεται τον επικεφαλής της ΕΛΣΑΤ Ανδρέα Γεωργίου χαρακτηρίζοντας «Κόλαση του Δάντη» τις διώξεις που υφίσταται στη χώρα μας!!!!

    Οι ποινικές διώξεις που διεξάγονται έναντι του νυν διευθυντή της Ελληνικής
    ================
    Στατιστικής Υπηρεσίας δεν είναι ανησυχητικές για τη φερεγγυότητα της χώρας;
    Θα έλεγα ότι είναι τουλάχιστον παράξενο γεγονός. Και δύσκολο να το κατανοήσουμε οι εκτός Ελλάδας: για πρώτη φορά, υπάρχει Γενικός Διευθυντής της Στατιστικής Υπηρεσίας ο οποίος κάνει τη δουλειά του με μία απλώς τεχνική προσέγγιση - όχι πολιτική και ο οποίος δεν συνδέεται με κανένα κόμμα. Και αυτός ο πρώτος ανεξάρτητος υπεύθυνος κατηγορείται τώρα ότι υπερέβαλε σε ότι αφορά στους αριθμούς. Ενώ οι προκάτοχοί του, οι οποίοι επί χρόνια παρέδιναν λανθασμένα στοιχεία, δεν ενοχλούνται διόλου. Αυτό μοιάζει με την κόλαση του Δάντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάμε για ΕΣΜΟ!!!
    ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ-ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ, ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ‘’ΦΟΥΣΚΩΣΕ’’ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ!!!

    ΤΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ, ΣΤΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΟ…

    Αυτοί είναι μερικοί από τους ‘’πατριώτες’’ που τότε κατηγορούσαν τον Παπανδρέου για παραποίηση του ελλείμματος και σήμερα, παρουσιάζονται σαν..θλιμένοι συγγενείς !

    Εγώ απορώ γιατί ο εισαγγελέας δεν αρκέστηκε μόνο στην κατάθεση της Βούλτεψη.
    Δεν χρειαζόταν άλλος μάρτυρας.
    Μου αρέσει όμως ένα πράγμα. Ότι ξεμπροστιάστηκαν.
    Αν παρατηρήσετε, το πάνελ των "μαρτύρων" αντιπροσωπεύει όλο το εθνοκάπηλο και νταβατζίδικο σίχαμα που συγκρούστηκε με τον Παπανδρέου:
    *από τον Κουρή μέχρι το Μιχελάκη τον Φαήλο, τον Τράγκα,τον Ιγνατίου
    *από τον Ψυχάρη μέχρι τον Χατζηνικολάου, και τη Βούλτεψη,
    *από τον Παπαδάκη μέχρι τον Αυτιά, και τον Τέρενς
    *από τα "Επίκαιρα" μέχρι την "Αυριανή" και τη "Δημοκρατία",
    *από την Λιάνα μέχρι τον Τσίπρα
    * και από τον Μίκη μέχρι τους Μητρόπουλους και τους Μαριάδες.

    Μιλάμε για εσμό. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά για ξεβρώμισμα

    ‘’ΕΠΕΣΕ’’ ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ
    Κανείς φυσικά δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη από τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και όσους άλλους συκοφαντήθηκαν τότε με απώτερο σκοπό να καλυφθούν τα εγκλήματα της εποχής Καραμανλή.
    Εξάλλου, πώς να ζητήσεις συγγνώμη όταν στη διασπορά τέτοιων μύθων βασίζεις την πολιτική σου εξέλιξη και επιβίωση; Θυμίζω ότι η περίφημη κ. Γεωργαντά έφτασε να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ενώ ο Κώστας Καραμανλής εξακολουθεί από κάποιους να θεωρείται «πολιτικό κεφάλαιο».

    Το πρόβλημα είναι ότι με όλα αυτά τα παραμύθια επιτεύχθηκε ένας τρομερός διχασμός των Ελλήνων πολιτών που έφτασε στο σημείο να γεννήσει μέχρι και τη Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς, θα χρειαστούν αρκετά χρόνια για να εκλείψουν οι καταστροφικές συνέπειες όλων αυτών των ψεμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση