GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κόμπε Μπράιαντ αποθέωσε τον Αντετοκούμπο!

"Είναι απίστευτος. Δεν πιστεύω πως και ο ίδιος καταλαβαίνει πόσο ταλέντο διαθέτει. Ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω...", είπε ο ...


"Είναι απίστευτος. Δεν πιστεύω πως και ο ίδιος καταλαβαίνει πόσο ταλέντο διαθέτει. Ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω...", είπε ο Κόμπι Μπράιαντ πριν την αναμέτρηση με τους Μπακς στο Μιλγουόκι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ έκανε τα πάντα για τον δικαιώσει!
Ο Αντετοκούμπο ήταν ο ηγέτης των Μπακς στη νίκη επί των Λέικερς με 108-101, κάνοντας triple-double με 27 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ! Τι καλύτερο για τον Greak Freak, μπροστά στον θρυλικό Κόμπι ο οποίος γνώρισε την αποθέωση στο Μιλγουόκι.
Οι Μπακς πάντως φάνηκε να κλειδώνουν τη νίκη με την εντυπωσιακή τρίτη περίοδο την οποία και ολοκλήρωσαν στο +25 (90-65), ωστόσο στο τέλος ο εφησυχασμός έφερε το άγχος. Οι Λέικερς μάζεψαν τη διαφορά αν και αυτό δεν ήταν αρκετό για να κάνουν την ανατροπή και έτσι έπεσαν στο 11-47, με τα Ελάφια να ανεβαίνουν στο 24-33.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση