GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ολες οι έρευνες με τα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ στη Βουλή!" (ΒΙΝΤΕΟ"

Την αντίδραση του Νικήτα Κακλαμάνη προκάλεσε μια φράση του Παύλου Πολάκη ο οποίος απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη είπε "σεμνά κ...


Την αντίδραση του Νικήτα Κακλαμάνη προκάλεσε μια φράση του Παύλου Πολάκη ο οποίος απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη είπε "σεμνά και ταπεινά γιατί είναι πάρα πολλές έρευνες του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας και Πρόνοιας σε εξέλιξη"
 "Όταν τελειώσουν οι έρευνες να τις φέρετε όλες στην αρμόδια επιτροπή της βουλής. Εγώ το έχω ζητήσει από το 2010. Θα μου κάνετε πολύ μεγάλη χάρη να τις φέρετε όλες" είπε ο αντιπρόεδρος της  βουλής.
"Για παράδειγμα τις έρευνες του ΣΕΥΠ για το ΚΕΕΛΠΝΟ φυσικά και θα τις φέρουμε όλες και πολλές άλλες.." απάντησε ο υφυπουργός Υγείας.
"Όλες να τις φέρετε. Αντί να απειλείτε να τις φέρετε στη βουλή…" ανταπάντησε ο κ. Κακλαμάνης.
"Δεν απειλώ, προλέγω" είπε ο κ. Πολάκης με τον κ. Κακλαμάνη να του απαντά: "Να μην προλέγετε γιατί είναι σαν να ξέρετε τα πορίσματα πριν τελειώσουν".



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση